І тут в однієї фірми, що торгує у Вінниці готовими пам’ятниками на рекламі ми зустріли таке! Марко, Тарас і Леся, як живі!!! На вашу думку це перебір чи нормально для реклами пам’ятників?, – запитали ми у вінничан, що також були здивовані такою креативною рекламою надгробків.

Ось коментарі із соціальних мереж:

Людмила Поліщук Портрети класиків, як на мене, дуже вдалі

Стас Бондарен Цих людей ми повинні пам’ятати ! Нинішні діти не усі знають хто це вобше…Це ліпші пам’ятники ніж пам’ятники леніну сталіну брєжневу андропову кірову . Пройде наше покоління , і невідомо чи наші онуки будуть знати про Лесю Українку , Шевченка … Я за те , щоб в кожному селі-місті були такі пам’ятники. І по тихенку позбутися цих паскудних совєцких згадок про те як наші батьки , діди , прадіди добували три рублі кров’ю і потом. Дуже добре що моя дочка і син не питають хто такий ленін і здається в школі їм не кажуть про вождів пролетаріату

Наталя Некипіла Мені зовсім не заходить. Але я реально “сфігіла”, коли на прохання мами Андрія Кузьменка, пішла на ревізію і знайшла серед цих пам’ятників і плиту з зображенням Кузьми. Це викликає негативні емоції… Ольга Михайлівна такі плити по всій Україні вичисляла, бо їй болить. Це її дитина.

ван Седлецкий Цікаво, коли вже почнуть їх портрети друкувати на пляшках пива чи горілки? Тіпа, маркетинг…

Tanya Martinyuk Чому Шевченко старим зобразили

Jurij Legun Це рекламні зразки. А чиї обличчя, на ваш погляд слід вміщувати на таких речах?

Вадим Вітковський. Це ганьба! Бо могильна плита чи надгробок – це е місце для реклами… Тим більше Тараса, Лесі чи Марко Вовчок, які увіковічнили себе своїми геніальними рядками.

Мене запитали, якби там був Брежнєв, Сталін та Андропов… І я цим потребам також кажу ні! Краще намалюйте без дат життя Святого, Матір Божу, Христа та Янгола, аби показати майстерність художника чи якість комп’ютерної вибивки портрету…