У цьому номері був опублікований матеріал «Шостою жертвою коронавірусу став відомий викладач та тренер». Але як нам стало відомо, за висновками судово-медичної експертизи причиною смерті Олександра Гуренка стала важка онкохвороба. У свою чергу хочу Вам розповісти про цю прекрасну та сильну духом людину, яка зробила колосальний внесок в розвиток українського спорту.

Олександр Арсентійович закінчив Вінницький державний педагогічний інститут ім. М. Островського у 1982 році. Він – майстер спорту України з боксу, заслужений працівник фізичної культури та спорту, державний тренер України з боксу, старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту ВТЕІ КНТЕУ. Олександр Арсентійович за роки своєї праці зарекомендував себе як першокласний спортивний керівник, багато зробив для українського спорту. Він був розумною, доброю людиною, мудрим наставником, користувався авторитетом серед колег, його любили і поважали.

Дізнавшись про діагноз «онкологія», Олександр Гуренко та його рідні боролись до останнього і вірили, що обов’язково переможуть підступну хворобу. На жаль, 9 травня на 62 році життя наш земляк відійшов у вічність. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в серцях колег, друзів, близьких, студентів та вихованців…

Висловлюю щирі співчуття та вибачення родині.

Віра Малафей