Пандемія забезпечила вільним часом усіх футболістів, чим і вирішив скористатись хавбек «Динамо» із Калинівки Віталій Буяльський.

За дозою свіжого повітря гравець вирушив на риболовлю. Дружина Віталія не відпустила його самого і поїхала з ним у статусі фотокореспондента. Алі­на Буяльська опублікувала в instagram здобутки чоловіка у вигляді щуки вагою 6,7 кг.

Цікаво, що раніше дружину Віталія Буяльського можна було мало де помітити, та сьогоднішня Аліна активно веде сторінку в Інстаграмі, де дає поради по материнству, правильному харчуванню та ідеальній фігурі. Молодій мамі 25 років, у неї дві освіти: політолог і візажист. Познайомилися Аліна і Віталій у «ВКонтакте» ще в шкільному віці, коли вона вчилася у 9-му класі, а він — у 11-му. Спілкування тривало недовго. Наступного разу вони побачилися на останньому дзвонику Аліни через два роки. Знову почали спілкуватися і більше не розлучалися. Дівчина вступила до університету, ближче до коханої людини. На шостий рік спільного життя розписалися. Весілля зіграли в рідній Калинівці у 2017 році. Подарунок від дружини не змусив себе чекати: вже через рік на світ з’явилася дочка Злата. Дружина футболіста визнає, що її дратує, коли люди говорять, ніби вона з Віталієм тільки через гроші. На подібні коментарі Алі­на відповідає так: «Я пройшла з Віталієм всі сходинки його кар’єри, ми пережили всі злети і падіння разом. Для мене любов і щастя грошима не купити». На запитання передплатників «Що робить вас щасливою?» Аліна відповідає: «Сім’я».

Додамо, що Віталій Буяльський з Калинівки футболом займається з шести років. У 12 років його зарахували до спортінтернату в Броварах, де перших два роки довелося неймовірно важко, як морально, так і фізично… До київського «Динамо» як півзахисника Віталія запросили у віці 16 років. Тож від того часу він у команді та вважається одним із найсильніших гравців. Батьки Віталія досі мешкають у Калинівці, працюють інженерами на машинобудівному заводі. Старша сестра Юлія живе у Києві. У ни­нішньому сезоні УПЛ Буяльський провів 18 матчів, в яких відзначився 5-ма голами та двома асистами. Нещодавно він та колеги стали фігурантами скандалу, коли журналісти одного із провідних видань заявили, що найбільша офіційна зарплата футболістів «Динамо» становить 21 тис. грн. (860 дол.). Проте керівництво клубу це спростувало і виклало декларації трьох футболістів, серед яких і хавбек Віталій Буяльський. Він за 2018 рік заробив 7 млн 593 тисячі гривень до сплати податків. За минулий рік інформації так і не надали.

Віталіна Володимирова