Щодо 5-ї смерті у Вінниці від коронавірусу з‘явились нові шокуючі факти. Адже виявилось, що 66-річна померла — мама одного із працівників «УА-Суспільне Вінниця».

На жаль, і літній батько цього вінничанина нині у зоні ризику і має підозру на захворювання цим смертельним вірусом. Тому, перш за все, у колег журналіста із «Суспільного» виникає запитання, чи безпечно нині ходити на роботу в це ЗМІ? Чи будуть тестуватись на КОВІД працівники? Та чи варто зробити дезінфекцію у цій державній установі після трагічної смерті мами колеги?

– Так, мама нашого працівника справді померла від коронавірусу! І ми всі співчуваємо йому, — повідомив менеджер Вінницької філії «УА-Суспільне» Тарас Тарануха. – І хочу зауважити із цього приводу, що він не був контактною особою із батьками, Ще за тиждень до її смерті ми відправили його у відпустку і він здав тест на КОВІД-19. Результат задокументовано як негативний! І він досі знаходиться у відпустці на самоізоляції.

Щодо роботи нашої філії, то ми відповідально вжили всіх заходів, аби убезпечити своїх працівників та колектив у цей важкий час. Тому діє дуже жорсткий пропускний режим, приміщення дезінфікують, а люди в засобах індивідуального захисту. Звісно, що нині ніхто із телевізійників не запрошує гостей у студію…

Водночас Вадим Мазурик, що «наглядає» на діяльністю телеканалів та ефірних частот на Вінниччині, повідомив, що «Суспільне» у Вінниці справді вчасно «закрило зовнішні контакти» та працює у карантинному режимі. Бо у Рівному місцева філія «Суспільного» занесла на роботу вірус, отримала спалах та вимушено пішла за карантин за надзвичайних обставин…