Гарній добрій та щирій жінці, педагогу від Бога, ніжній матусі та бабусі Могилівчанці Галині Михайлівні ЧАПАЛЮК виповнилось сьогодні СЛАВНИХ 85. Вітав сьогодні ювілярку, в першу чергу, як староста від імені усіх мешканців села Могилівки, від Гніванського міського голови Володимира Володимировича КУЛЕШОВА та голови громадянської організації “Гніваньчани” депутата Гніванської міської ради Анатолія Степановича ДРОЗДА…, – пише у соціальній мережі староста Могилівки Юрій Мельник.

– Все своє життя Галина Михайлівна працювала на педагогічній ниві. Молодою дівчиною після закінчення Вінницького педуніверситету вона приїхала до Могилівки, де була призначена на посаду вчителя молодших класів. Пам’ятаю, як вона жила на квартирі у моєї бабусі Ганни і ми дуже пишалися цим, адже її інтелігентність, простота та доброта притягувала нас маленьких діток до нашої “квартирантки”. Мій двоюрідний братик Вовчик просто вмощувався зручненько у неї на руках, коли вона готувала платним уроків і забрати його звідти не міг вже ніхто… Дуже любили її дітки у школі та батьки учнів…

Не довго вона затрималась на посаді вчителя, адже гарні задатки керівника побачив у молодій вчительці тодішній директор школи Михайло Бренер та призначив її своїм заступником. Ми, учні школи ніжно називали її “заучкою”. А ще ми дуже любили її уроки з мови. Вона вміла гарно подати навчальний матеріал та зацікавити учнів до отримання знань… Гарним вона була також завучем Могилівської восьмирічної школи, тому і школа була однією з найкращих у Жмеринському районі та Вінницькій області…

Знайшла вона у Могилівці свою долю – чоловіка Леоніда, разом з яким виховали двоє дітей. Гарний життєвий доробок має Галина Михайлівна у свої 85. По праву може вона пишатися сьогодні своєю донечкою Тетяною, яка служила в правоохоронних органах слідчим та дослужилась до підполковника міліції. Гарною людиною є її син Олександр, який вже 20 років проживає за кордоном. Він дуже любить свою матусю та вітав її телефоном. Має вона гарного зятя Сергія.

Найбільша радість ювілярки її онуки, особливо Володя, який працює у Вінницькій міській раді юристом… Зібрались сьогодні за святковим столом найрідніші для ювілярки люди та бажали їй головного – міцного здоров’я та оптимізму. Доєднався до вітань і я разом зі своєю дружиною, не тільки як староста, але й як рідня ювілярки. Тішуся, що вона є братовою моєї дружини та маю щастя називати її своєю ріднею. То ж щиро бажаю Вам, шановна Галино Михайлівно жити сотню літ, радіти успіхам своїх дітей та онуків, завжди залишатися доброю, щирою та такою, яку ми Вас знаємо десятки років.