В кліпі вона продемонструвала різні типи людей. «Тільки залишившись наодинці з собою, можна зрозуміти, що ти хочеш насправді», – ось такими словами коментує свою нову пісню співачка INGRET з Вінниці

Як артистка розповіла журналісту «33-го», за її баченням на карантині є такі типи особистостей: панікер – це особа, котра навіть у квартирі ходить у повному захисному спорядженні, носить з собою антисептик і двічі змінює маску. Експериментатор – той, що від спокійності змінює імідж по 10 разів на добу. Заядлий спортсмен – той, хто перепробував всі типи онлайн – тренувань. Квартирний житель – спокійно дивиться серіали на дивані. Змирився і прийняв ситуацію або ж взагалі містична діва, яка робить те, що сама не розуміє. Не обійшлось без TikTok рухів – цим самим співачка заснувала новий «танцюй челендж» на карантині і закликає всіх приєднатися до нього.

За зйомки кліпу в домашніх умовах, під час розпалу коронавірусної інфекції, взялися молоді режисери Максим Волтон і Дмитро Циганенко. А головним реквізитом став хороший настрій і крута ідея, звісно, не обійшлося без декількох фонів та образів. Про це розповідає Інгрет Костенко.

«Було незвично з приголомшливою домашньою атмосферою. Весь світ завмер — так, але люди ще більше згуртувалися. Я безмежно вдячна всій команді, яка відгукнулася і зробила кліп разом зі мною. Пісня Dance Alone про те, що мені добре і комфортно бути з собою. Адже всередині кожного з нас ціла печера скарбів. Тому потрібно досліджувати себе, дізнаватися, вивчати, прислухатися до внутрішніх відчуттів. Щоб класно провести час, особливо зараз, коли знаходишся вдома, тобі потрібен ти сам — ось у чому її посилання. Тільки залишившись наодинці з собою, ти можеш зрозуміти, чого хочеш насправді», — зазначає співачка.

Для довідки: Інгрет Костенко — співачка з Вінниці, яка стала відомою за участю у проєктах «Україна має талант» та «Голос країни». «Космічна дівчинка» — ось так називають вінничанку INGRET за її креатив та нестандартний підхід до всього.

Софія Копач