У часи Вітчизняної війни дівчатам — медикам заборонялося носити довге волосся, але зараз наші учасниці демонструють красу та вишуканість, різноманітність та особливість волосся, яке може бути у кожної красуні дівчини — медика, і не тільки. До вашої уваги топ 5 красунь з Вінницького медичного університету.

Дар’я

Дар’я:

«Мені 19. Я щаслива, що обрала цей шлях, і сподіваюся стати професіоналом своєї справи. Крім того, я займаюся вокалом і обожнюю радувати всіх бажаючих своїм співом. Ще одна річ, якою я пишаюся — це, звісно ж, моє волосся. Я дуже вдячна своїй мамі за те, що в певний час вона спинила мене перед рішенням — зробити каре. І тому зараз я анітрохи не жалкую, що лишила свою косу, а компліменти з боку оточуючих тільки це підтверджують».

Таня:

«Після перебування тут я зрозуміла: Вінниця — це справжнє місто ідей, мрій і їх реалізації. Все розпочалося з моєї alma mater, тут я зустріла дуже класного куратора, який розповів мені про активне життя університету. Я дуже щаслива бути в ВНМУ ім. М.І.Пирогова і робити свій внесок в історію та розвиток прекрасного міста над Бугом».

Іра

Іра:

«Будучи на 1 курсі, я зацікавилася громадською діяльністю і вступила до культурно-масового комітету, де дізнавалася і брала активну участь у різних проєктах. Спостерігаючи за однією активною особистістю у Facebook, мене зацікавило, чим займається молодь Вінниці. Я стала представницею Студентської академії волонтеріату, учасницею більше 20 проєктів і знайшла друзів».

Юлія

Юлія:

«Медицина — це шлях мого життя. Найбільша мрія мого дитинства, і все, без винятку, майбутнє. Дуже багато зробила для того, аби бути зараз у медичному, як і для того, щоб мати таке волосся. Воно для мене немов символ тернистого шляху, через який я пройшла заради своїх мрій».

Вікторія

Вікторія:

«Мені 22 роки. Я навчаюся на 4 курсі. Захоплююсь музикою, обожнюю подорожувати та проводити час с друзями. Впевнена, що життя — чарівне, і ми маємо насолоджуватися кожною хвилиною».

Софія Копач