Усі пам’ятають тендітну та яскраву Вікторію Маремуху із Мартинівки Жмеринського району, якій вдалось неможливе – потрапити у трійку найкращих відомого шоу «Супермодель по-українськи».

Більш того, дівчина до того навіть не мала досвіду в моделінгу, в школі була дуже худою і ходила в окулярах. І хоч подобалася хлопчикам, вони говорили, що з її ростом (170 см) з неї моделі не вийде. Саме ці закиди і «загасили» запал дівчини. Тому, коли почався відбір на проєкт, вона не наважилася туди піти. Заявку на шоу заніс її друг, який знав про мрію подруги. Це повністю змінило життя Вікторії. Після фіналу вона працювала менеджером, діджейкою, а тепер стала ведучою рубрики «Ексклюзив» у програмі «Ранок з Україною». Під час карантину 29-річна Віка приїжджала у рідну Мартинівку та позувала у сільському яблуневому саду. А ще зізналась, що через пандемію їй довелось перенести власне весілля із французом.

– Чотири роки тому я переживала любовне розставання. Мене з усіх боків підбадьорювали друзі. Після розриву стосунків взагалі нічого не хотілося, а на хлопців і дивитись не могла. Розважити мене все ж узявся найкращий друг Рома. Він активно «сватав» мене за товаришів. А на одній з вечірок у Києві познайомив з іноземцем – французом Луї. Залицяння незнайомця страшенно дратували. Я взагалі на нього не звертала уваги. І кожнісінький раз, коли він до мене підходив типу «О, привіт! Та-та-та…», він мене дратував. І я робила постійно такий вираз обличчя, мовляв «Рома-Рома, забери його! Він мене так дратує!» – поділилась про майбутнього чоловіка  Вікторія Маремуха. — Півтора місяця спілкування ситуації не змінили. Отож Луї пішов ва-банк – запросив на романтичне побачення. Ми вже виходили з бару, по східцях піднімалися, він мене зупинив і поцілував! Ви не повірите, але в той момент я наче почула голос зверху чи що це було – «це твій чоловік». Далі було спілкування у соціальних мережах, прогулянки, подарунки. Найскладніше в стосунках було подолати мовний бар’єр, а особливо – сваритися англійською. Тож, з’ясовуючи стосунки, я переходила на російську мову з міцним слівцем. Якогось дня я приїхала до батьків у Вінницьку область на Великдень, і ми пішли до церкви. Ніхто не дивився на того батюшку, ніхто не дивився на ті яйця — всім було цікаво: «Віка привезла француза!» Були й перешіптування, і зацікавлені погляди. Луї сподобався родичам і друзям, підкупив галантністю та простотою.

А наприкінці минулого року француз зважився на пропозицію руки та серця – і Віка відповіла «Так». Сталось це в самому серці Парижа, відповідні фото красуня виставила в Інстаграмі і похизувалась каблучкою. Шанувальники дівчини з нетерпінням чекали її весілля, але життя внесло свої корективи — у 2020 році урочиста церемонія не відбудеться.

– З багатьох причин наше весілля, швидше за все, відбудеться в 2021 році. Я так довго мріяла стати нареченою, що хочеться бути в цьому статусі якнайдовше. А потім вже буду насолоджуватися прекрасними новими статусами «дружина» і «мама», — розповіла Вікторія Маремуха — Відповідно, поки що підготовка до весілля не починалася.

Також фанатів Вікторії цікавить, чи не переїде вона на батьківщину жениха. Справа в тому, що колись вагітна циганка наворожила моделі життя у великому місті, популярність, чоловіка-іноземця, переїзд в іншу країну і народження двійні. Поки що все йде за планом, але переїжджати до Франції випускниця модельного реаліті-шоу не поспішає і мріє купити більшу квартиру у Києві. А під час карантину не лише відвідала рідне село, а й підтягнула із Луї англійську та грала із ним у настільні ігри.

Віталіна Володимирова