Ну після розіп’ятих хлопчиків і рабів для укропів важко дивуватись. Але і проросійські нардепи зробили заяви про таємні лаболаторії в Україні, в яких працюють співробітники США. З трибуни ВР.

Там вказувалось, що одна із них – у Вінниці. Деякі керівники чомусь одразу жахались «це брєд»…Але наші журналісти все- таки розшукали цю таємну лаболаторію. Що там досліджують і розробляють, чому їх так боїться Росія? Чи не станемо ми завдяки цим новим розробкам сильнішими за агресора? Розслідування наших кореспондентів і що нам відповів департамент США – в наступному номері «33-го».

А станом на 16 травня – 700 випадків коронавірусу зафіксували на Вінниччині. І скачок захворювань по Україні – не меншає, а більшає – 17858. 528 за добу. Вже 3512 хворих медиків. Майже кожен третій із всіх хворих на Вінниччині – медпрацівник. Більше 200. Є хворі і серед епідеміологів і навіть керівників цих райустанов. Ви уявляєте, яка підступна ця зараза і попри захисні костюми, маски і т.п. так вражає навіть спеціалістів? Скількох медиків, які працювали в цей час, вона вразила? А тепер спроектуйте – скількох би нас вона вразила – якби не карантин. Тому виходячи на роботу – бережіться!

За ці місяці ми, журналісти, вислухали тисячі історій хворих – в Україні і за кордоном. Лікарів – наших і закордонних. Висновок один – коронавірус це підступна хвороба. Українців Бог милував від масовості – коли включається епідемпротокол – кого лікувати, а кого залишати помирати. Тому тих, хто вважає що це вигадки і «лікує» нас черговою порцією феесбешноі пропаганди – типу не бійтесь – ідіть і заражайтесь – бо чим більше хохлів вимре тим краще – попрошу на інші пости! Для адекватних наведу вже і так відому статистику – світ в ці дні подолає 6 млн кількість хворих. В США – до 1, 5 млн.

Друга Росія – 262843 хворих. І це лише за офіційними даними. Велика Британія – більше 238004. Іспанія вже четверта, Італія – п’ята. Але коли зрівняти смертність – 307637 – загиблих у світі. У США – 87578, Англії – яка третя 34078, Італії – 31710, то неповних 3000 загиблих в Росії при другій позиції – це або фіктивні цифри, або диво від щеплення БЦЖ, яке і нам робили масово в Україні? Як думаєте? Бо і у нас смертність, дякувати Богу – не висока.