«Маки – оставте наркоманам…» – це про Дні пам’яті! Який ви думаєте хто це написав, оскверняючи пам’ять символу жертв фашизму, тоталітаризму, полеглих на Донбасі? Терорист з гіркіних, сєпар з «ординства», кисельовсько-соловйовський пропагандос? Ні – священик Владімір з Вінниці. Як бачите з Усиком і Ломаченком вже скоро хор збереться! Тому сьогодні, в День пам’яті жертв сталінізму, нагадую всім: до війни із фашизмом у Вінницькій області в СРСР не було жодного діючого храму і священика. Жодного! Подивіться архіви – «побєдітєлі» всіх або арештували і розстріляли, або вони переховувались! В травні 43-го у Вінницькому парку розпочали розкопки під егідою Міжнародного Червоного Хреста представники 14 країн. Там в масових могильниках знайшли більше 9439 закатованих політичних – серед них сотні священників і віруючих! Вашими побєдітєлями закатовані! Серед них і митрополит Вінницький Інокентій (Тихонов). Їх привозили і заривали вночі, поряд із атракціонами і алеями для відпочинку у 37-41 роках за вироками енкеведистів.

Священики, які дивом вціліли від репресій, монахи, відспівували закатованих, їх перезахоронили по-християнськи на цвинтарі по Хмельницькому шосе. Очолювали ці процесії Митрополит Євлогій, інші архієреї. Йшли сотні людей, які впізнали серед жертв своїх рідних.

Важко повірити, що тут таке творилось вночі.

Це був перший офіційний доказ для міжнародного суду над більшовизмом – як таким же геноцидом як фашизм. Про це засвідчує навіть Солженіцин в своїй книзі. Вінницька трагедія задокументованого геноциду облетіла весь світ. І лише за те, що служили Богу і відспівали розстріляних і закатованих, священики вимушені були втікати від переслідувань, емігрувати в світи. Митрополит Євлогій похоронений в пустелі США.

Коли прийшли побєдітєлі – знаєте який перший наказ видав військовий комісар Вінниччини Рапопорт? Розстріляти усіх, хто впізнав рідних і брав участь у цих похованнях. Жодного свідка не залишити – прийшла таємна директива від Сталіна. Людей зігнали в ті самі ями в парку і розстріляли. Інших – молодих чоловіків – відправили без зброї в штрафбат – до Летичівського котла – «живим щитом». Священиків, які не змогли емігрувати, також розшукали і розстріляли. Далі – залишались лише ті, хто ставав агентом Кегебе. Добровільно чи примусово – але ставав. І далі до розвалу СРСР – це був повністю контрольований пропагандистський підрозділ КДБ. До речі, як і ЗМІ. Але про це – іншим разом.

А у Вінниці – вже радянській, одразу розпочалась масова зачистка доказів в парку. На місті найбільших таємних захоронень (їх було знайдено 91) почали будувати каруселі, кімнати сміху, алеї для відпочинку, на одній була навіть танцплошадка відома «бичка»…. а там де озеро з лебедями – найбільше було зарито жертв… вночі заривали , а вдень поряд морозиво продавали… ось так цинічно поховали сліди злочинів під цемент і конструкції розваг побєдітєлі ! Скажіть де тут Бог і де тут побєдітєлі? І чим одні фашисти відрізнялись від інших!? 80 млн загиблих… стільки ж закатованих в Гулагах, Голодоморами, безглуздою громадянською, інтернаціональними «долгами». Ще моїх однокласників привозили в чорних тюльпанах з Афгану!

Важко повірити, що тут таке творилось вночі.

…А ви і далі радісно лайкайте таким! Нехай ведуть сюди цю «русскую весну». Та тільки дивіться, щоб замість маків пам’яті ця земля, як на Донбасі, від крові ваших дітей червоною не стала. А ви – жертвою якогось стукачка чи заздрісника…

P.S. Жінок – особливо молодих – сотнями знаходили голими. Їх ще в тюрмі на Островського перед смертю ґвалтували побєдітєлі і в підвалах управління КГБ на Театральній . І в усіх закатованих – зв’язані руки – це вища наруга – бо навіть кати на той світ відправляли жертву вільною!

Я онука 3-х загиблих в цій війні дідів.

Але усвідомлюю – що вони могли б жити! Якби не ці диявольські ігри в комунізм і пакти дружби з Гітлером . Прошу усіх в ці дні Пам’яті згадати жертв Вінницької трагедії – бо це наш реальний Бабин Яр! Із не меншими масштабами жертв! На Вінниччині була політична тюрма – тому такі масштаби. Знаєте за що тут бабусиного брата розстріляли? Коли корова народила одразу двох телят – він при стукачках пожартував, що назве їх Леніном і Сталіном. А її сестра – за «колоски» в Голодомор отримала 12 років тюрми і зійшла з розуму. В кожній родині є такі історії! Традиційно великими були українські родини – та тільки переважну більшість повинищували цими експериментами в Диявольській імперії зла. Тому нічого з неї не хочу! Чуєте, нічого! Хочу жити з Богом і Україною і мати честь служити своєму народові! Тягнімось до морального і духовного світу, а не в «тюрму народів»!

Важко повірити, що тут таке творилось вночі.

Прошу місцеву владу порушити питання гідного пам’ятника цим подіям! Щоб ніколи знову! Знаєте чому і ким були так зачищені архіви тих подій? Так, дітками, внучатами тих побєдітєлей ! І ненависть до всього проукраїнського і незалежного – там вже у генах! А вони хочуть далі рулити і ростити в «Городе Отставніков» і такій стратегічно потрібній Україні – вату!!! А ви, лохи, ведіться!

Отож, маки свідомим українцям – все решта зомбі – наркоманам!

З повагою, вибачте, що багато, але кожен факт кричить – щоб ніколи знову!!!!