Приємні вісті! Якщо порівнювати із 12 травня, коли у нас через спалах серед керівництва у Жмеринській райраді та адміністрації, санстанції та серед священиків виявили 47 випадків, то це суттєвий спад. А було ж ще, що лише Калинівський район дав за 70 випадків і лише серед медиків однієї лікарні – 40 заражених коронавірусом. На Вінниччині – більше 200.

Уже не більше 500 чи навіть 400, а 325 за добу в Україні нових хворих. Це також суттєвий спад! Господи, невже виходимо з цієї нечуваної турбулентності пандемії?

Рекордно велика кількість тих, що вилікувались на Вінниччині – 386. Лише один за останню добу і Україні -5276. І не мало смертей. За ці дні число померлих зросло до 11 осіб в області. 535 в Україні.

Вінницькі медики, які нині лікують хворих на коронавірус, підтверджують припущення, що коронавірус був в Україні ще в 20 числах грудня минулого року. І люди лікувались від нього та помирали. Просто все списували на спалах запалення легенів – такими хворими були переповнені відділення у січні, лютому. Але цих хворих ніхто не тестував, бо не було тестів. Напевно недаремно США та інші країни докоряють ВООЗ за невчасне реагування на розповсюдження цього вірусу. 62 країни вимагають розслідування – виготовили вірус як бактеріальну зброю чи його походження природне! Готові направити комісію до Уханю, звідки поширилась таємнича корона, яка паралізувала світ. Нагадую, що від пропагандистів російських ЗМІ та ОРДЛО прозвучало звинувачення в тому, що коронавірус виготовили в таємних лабораторіях США в Україні. Про таємні дослідження і наявність таких лабораторій, зокрема у Вінниці, заявили проросійські нардепи. Ми розшукали цю лабораторію. Чому насправді цих лабораторій так боїться Росія і що нам відповів департамент США, хоча місцеві керівники чомусь одразу охрестили такі запитання журналістів «брєдом» (невміння кваліфіковано говорити про незручні речі чи незнання закону «Про доступ до публічної інформації»).

Детальніше про усе, а також про те, чи ми дійсно виходимо з пандемії, що таке час життя коронавірусу (56 днів) і що таке хвіст, який він залишає – в газеті «33-й канал» та на сайті.

З повагою,