Наразі увесь колектив повернувся до роботи у звичному режимі. А вишиванка – свято, котре яскраво відзначали вчора, об’єднує навіть на відстані і не зважаючи на карантин. «Саме цього дня енергетики Ладижинської ТЕС, які два місяці працювали в умовах повної ізоляції, вийшли з капсули та повернулися до своїх родин і звичного режиму роботи. Тому для них це особливе і дуже позитивне свято»,- зазначає менеджер з комунікацій Інна Гаврилюк.

До речі, у кожного з них – своя вишиванка і своя історія. Про них енергетики розповідають з особливим трепетом

«Про день вишиванки нагадала онучка і я не міг не вшанувати таке свято. Одяг я вибрав традиційний і не лише сорочку, а шаровари та пасок, – каже машиніст екскаватора автотранспортного цеху Сергій Носенко – Саме в ньому мій дідусь співав в Черкаському державному академічному заслуженому українському народному хорі. Цей одяг для нього був святковий, адже він виступав на багатьох сценах України. Так само тепер для мене. Я намагаюсь його берегти і маю надію, що ще мій син одягне його на свято».

Наталя Кобріна провідний фахівець відділу екології теж ділиться емоціями:

й нафталіном артефакт.«Саме ця вишиванка найдорожча для мене. ЇЇ ще в молоді роки пошила та вишила моя мама для себе, а згодом подарувала її мені. Кожна ниточка та стібочок – неповторні. Це справжній сімейний оберіг, який в майбутньому я обов’язково подарую своїй доньці».

Тетяна ВЕРБИЦЬКА