Хлопець нічим не виділявся, але одного дня він прокинувся знаменитістю. І зараз образ ФІЗРУКА з телевізійного екрану відомий далеко за межами нашої країни. В чому секрет такої популярності – читайте далі – інтерв’ю з Максимом Сосновським.

З чого починалася медійна кар’єра, і що стало першим твоїм дебютом на телебаченні?

–  Першим став проект «ТОП модель по-українськи». Коли я жив в гуртожитку, то із захватом дивився цей популярний проект. Я учився в Києві на фізрука, і мені мої хлопці постійно казали: «Макс, виключи цю діч.». Я не розповідав своїм рідним на скільки сильно, мріяв стати телезіркою, що лиш тільки дізнався, що вони запускають хлопчачий змішаний сезон, то відразу зрозумів, що якщо я хочу дійти до мети,то повинен бути там. Про це не знали мої близькі та рідні аж допоки мене не показали по телевізору вперше. Це, власне, і всіх порвало, в особі образ фізрука.

Чи отримав ти очікуваний результат після цього проекту?

– Звісно, я розраховував на результат після проекту «топ модель по-українськи. Я туди і пішов для того, щоб мати якусь подальшу кар’єру , але я навіть не міг уявити такого ефекту. Проект змінив мене на 360 градусів. Не скажу, що я займаюся моделінгом на високому рівні, але наступною точкою моєї самореалізації став серіал«Київ вдень та вночі». Відповідно там я дебютував як актор. Я пішов на кастинг разом з усіма іншими, в мене не було ніяких блатів чи знайомств, проходив з усіма на рівні всі етапи відбору, аж поки мене не затвердили на роль.

Аудиторія твого блогу помітно зростає. Чи докладаєш ти до цього зусилля? Який заробіток тобі це приносить ?

– Блогерство – це вже не від`ємна частина життя, дуже це люблю, кайфую від роботи над власним блогом, для мене це як повітря, яке я щодня хочу вдихати, яке приносить мені заробіток,і доволі таки не поганий. Мені приємно, що кількість підписників зростає,на сьогодні це вже 215 тисяч. З усіх куточків неньки України люди пишуть, їм подобається те, що роблю я, а це не може бути не приємно. Великих зусиль не докладаю, але визнаю, що звичайні люди дивляться на предмет просто, то ти в цьому вже бачиш щось особливе – якийсь антураж для ролику. Бути блогером – дуже відповідально, не можливо розслаблятися.

Цього року ти вже дебютував як телеведучий Нового каналу. Як ти потрапив туди?Чи втримався ти на такій роботі?

– Мені всі казали, що я смішний та харизматичний хлопець. І дійсно, говорити це моє. Новий канал мене часто звав бути ведучим на кастингу «топ модель по-українськи» (я вів два сезони). Потім я вів всі задні плани, і також на Ukrainian Fashion Week робив підводки. Мені це дуже подобалося, тому я відзняв пілотну версію БринзаТВ і заніс його на Новий. Там «зайшло» і мене взяли в команду. Зараз я працюю над цим проектом, але у зв’язку із карантином змушений поставити його на паузу. Тому зараз фанатів авторського шоу я розважаю у себе в інстаграмі.

Ти себе позиціонуєш як модель, блогер, актор, телеведучий чи шоумен ФІЗРУК? Чи не задумувався ти над тим, щоб проводити весілля чи корпоративи?

– Я себе позиціоную як людина, яка просто має талант. Зараз я себе ще пробую, поки маю можливість. Роблю і одне і інше. В мене було багато пропозицій на рахунок весіль, і в майбутньому я буду їх вести. Зовсім недавно закінчив курси ведучих. Одного разу я навіть проводив 10 років StarLightMedia.І працював дійсно з зірками вітчизняного шубі знесу.

В тебе багато прихильниць. Чи зайняте твоє серце? Які плани на майбутнє у кар’єрі ?

– Далі я однозначно планую розвиватися у сфері медіа. Зараз в мене дуже багато шанувальниць, з деякими з них зав`язуються стосунки, іноді довгі, а коли не дуже. Дівчата присилають різні фотографії і роблять пропозиції навіть сексуального характеру . Зараз я закоханий і моє серце зайняте, але шанувальницям я цього не кажу. Для них я волію бути як АЛЬФА САМЕЦЬ.

Софія Копач