Підтримати Олександра Немченка вирішили і колеги з Вінницького драматичного театру ім. Садовського, де він працював 16 років.

«Нашому колезі, прекрасній людині, чудовому другові, педагогові, майстру своєї справи, талановитому акторові театру та кіно Олександрові Немченку потрібна допомога! Заслужений артист України з жалюгідною пенсією важко хворий. Коштів кастрофічно не вистачає на ліки. Ми б зіграли виставу на його підтримку, то карантин не дозволяє… – йдеться у повідомленні. – Допоможімо й підтримаймо! І не тому, що він відомий нашим глядачам у фільмах «У бій йдуть одні старики», «Комбати», «Кисневий голод» чи син знаних батьків, акторки Валентини Немченко та композитора Дмитра Немченка, а просто тому, що Людина потребує нашої під­тримки! Дякуємо за розуміння!»

Збір коштів: Приват Банк 4149 6293 0084 9502, Теренчук Олександр Вікторович. 4149 4991 0752 1930, Немченко Жанна.

Нагадаємо, наш земляк Олександр Дмитрович у військовій картині Леоніда Бикова зіграв роль веселого барабанщика з другої співочої ескадрильї льотчиків, лейтенанта Івана Федоровича. Після такого яскравого дебюту на нього звалилася слава і посипалися запрошення у кіно. Та він обрав театр. Спочатку – Херсонський обласний ім. Куліша, а потім – Вінницький. Чудове почуття гумору стало у пригоді Олександру Дмитровичу тоді, коли він був тренером команди КВК «Вінницькі перці», а згодом у його фільмографії з’явилася ще одна з головних ролей – у фільмі «Тримай біля серця», який створено на реальних подіях у зоні АТО.

Віримо і сподіваємося на швидке одужання нашої зірки.

Тетяна ВЕРБИЦЬКА