– Пропозиція або вже проект реконструкції складного перехрестя на пл. Гагаріна. Стовпчики, купа пішохідних переходів і одна смуга на вулицю Соборна. Причиною реконструкції є постійні аварії. Але зараз при аварії можна ще якось це місце об’їхати! А ось після, мені здається, при найменшій аварії тут буде стояти весь транспорт міста!, – пише свої враження від проекту архітектор Віталій Плясовиця. – Чому було просто не повернути старе рішення – головну дорогу Соборна-Хм.шосе?

Бо 11 травня пішла новина, що у Вінниці встановлять світлофор на перехресті вулиць Пирогова – Соборна – Хмельницьке шосе. КП «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» на даний час проводить роботи з проектування світлофорного об’єкту.

А нині від всіх цих стрілок, коридорів, рукавів та стовпчиків на площі Гагаріна буквально закипають у соціальних мережах активні вінничанин:

Alexandr Lushin Вернуть старое – это признать, что как всегда натупили. Наблюдать и вносить изменения – это нормально. Но в нашем случае системная реконструкция реконструированного. Вангую, что проектанты за рулем не ездят и косячат стабильно везде.

Олег Ковальский Хто взагалі подав ідею зміни руху. Було ж нормально, всі прекрасно їхали. Нащо зараз вбухувати гроші, якщо все було продумано до урбанят. Мене дивує, те що проблемні ділянки обходять стороною. А там де все добре, щось видуюмують. Чому за ці гроші не зробити підземний перехід на лісопарку?

Роман Аксельрод Что снова ,, урбанисты “? Не хочу материться , но б&&&ь не могу. Всегда , все водители нормально пересекали этот перекрёсток . Да были аварии , а на каких улицах их не было ? Бороться с пьянством , это ещё не значит , что нужно рубать виноградники.

Дмитрий Ровенчак ооооо богі , коли ти вже думав що маразм дійшов дна , знизу постукали урбаністи і проектанти ! шо ви творите тупоголові ? світлофор – ок , яку вулицю не назначай головною бездарі і тупні будуть бити машини , я навіть за світлофор , хоча і на світлофорах бьють машини , но нафіга оце ліпити ці стовпчики і закривати ближні полоси просто для повітря огородженого стовпчиками , так хоч люди ставили там машини і воно було закрито та полоса , а це вообще тупо просто тепер буде закрито …… що вами керує яка тупість ..

Юлия Пащенко У меня у одной голова закружилась от количества столбиков и разметок с пешеходными переходами?