Чи на карантині департамент охорони здоров’я Вінницької ОДА, хто із посадовців департаменту захворів і скільки таких працівників — запитали в інформаційному запиті до директора департаменту Людмили Грабович.

«Фахівці департаменту охорони здоров’я спільно з ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр» виїжджають до закладів охорони здоров’я Вінницької області з метою виконання завдань, покладених на департамент у період протидії поширення коронавірусної інфекції Covid-19. Беручи до уваги вищезазначене, «Вінницький обласний лабораторний центр» провів обстеження працівників департаменту, виявлено два сумнівних випадки. Дані фахівці знаходяться на самоізоляції, після якої їм повторно буде проведено обстеження, і лише після другого такого обстеження фахівці зможуть повернутися на роботу», — йдеться у відповіді з департаменту.

Сама ж керівниця департаменту Людмила Грабович виконує свої функціональні обов’язки, зокрема була присутня в обласній раді під час зустрічей з головними лікарями та іншими представниками обласних медичних закладів.

Про те, що ні у директорки департаменту охорони здоров’я, ні у голови Вінницької ОДА та його заступників не виявлено коронавірусу, запевнила прессекретар Владислава Скальського Марина Борисенко.

Міла ПОЛІЩУК