Про це у Facebook повідомив народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Дубинський.

– Зв’язався з керівництвом поліції Київської області з приводу перестрілки в Броварах. Дві групи “маршрутників” ділили між собою приміські маршрути після судового скасування ряду тендерів на їх розподіл, які було проведено ще в 2015 році. Одне угруповання підтягнуло місцевих “тітушок”, друге завезло бойовиків з Вінниці за допомогою охоронної фірми”, – повідомив він. – На цей час затримано 10 осіб, вилучено зброю та боєприпаси, автомобілі.

Нагадаємо, 29 травня о 7:15 у Броварах близько сотні людей влаштували розборки в стилі 90-х” зі стріляниною посеред житлових будинків. Зазначається, що конфлікт стався між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками. Поліція затримала 10 учасників конфлікту, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Подробиці читайте у газеті «33-й канал».

Валентина Лісова

ОНОВЛЕНО

В Броварах засвітились «тітушки» відомого вінницького депутата. Деякі з них працюють в його охоронній фірмі, інших – наймають по ситуації.

За даними оперативників, їх вже роками кришували представники вінницької поліції. Тому вони так безкарно себе вели в Броварах. Правооохоронці та вся Україна шоковані: що там на Вінниччині твориться, якщо так вільно сюди заїхало десятки злочинців озброєних забороненою вогнепальною зброєю.

Нагадуємо, що сьогодні  вранці відбулась масова стрілянина у Броварах, Київській області. Про це вже повідомили чимало ЗМІ.

Однак вперше ми повідомили про те, що серед прибулих туди, були вінничани чи жителі області. Крім того,  там засвітились машини із вінницькими  номерами. Редакція «33-го» відслідковує цю резонансну подію і повідомлятиме Вам деталі: що робили там наші земляки? В чому причина конфлікту? Нагадуємо, що сьогодні вранці на Торгмаші в Броварах сталася стрілянина. За попередньою версією поліції, відбувся конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, та нелегальними перевізниками. Інформацію про постраждалих з’ясовують. Правоохоронці затримали 10 учасників і відкрили кримінальне провадження за «хуліганство». Свідки вказують на 30 «тітушок». З їхніх слів, конфліктують тут уже щонайменше з  вівторка. Чи притягнуть до відповідальності вінницького депутата, який направив туди підготовлених та тренованих до рейдерства бойовиків. До цього, вони засвітились в інших збройних конфліктах Вінницької області та України.

Юлія Іванюк