Вірус любові не перешкода! Понад сотню вінницьких пар одружились під час карантину. Щоправда, через пандемію процедуру спростили до мінімуму.

Молодята обмінювались обручками в коридорчику, для них не звучав вальс Мендельсона, не читала чуттєвих промов ведуча весільних церемоній, а дружка та свідок не стелили під ноги рушник. А оператор одного із вінницьких телеканалів Вадим Воробєй та його кохана Вікторія підійшли до церемонії ще більш оригінально. До стильної білої сукні наречена замовила дизайнерську маску у Світлани Теренчук. Виріб вийшов гламурним, мереживним та оздобленим десятками камінчиків Сваровські!

– Із коханим я познайомилась у Він­ницькій федерації дріфта, де працювала моделлю, Вадим – відеооператором. Продовжували спілкуватись, переписувались у соцмережах, навіть тоді, коли я поїхала у Москву. Коли я повернулась, ми зустрілись, пішли на побачення. Зрештою, тоді почали зустрічатись. Нам дуже добре вдвох, не доводиться грати якусь роль. Інколи показую характер, а Вадим мене мусить терпіти, — усміхається новоспечена дружина Вікторія Воробєй. – Освідчився коханий під час відпочинку на морі за кордоном. Я до останнього не розуміла, що це станеться. Вадим після ввечері запропонував піти на пляж і випити шампанського. Коли прийшли, сказав закрити очі. Коли відкрила – а там каблучка! Відразу погодилась. Мабуть, до кінця відпочинку я не розуміла, що сталось, лише по приїзді до Вінниці і коли почали готуватись до свята. Подали заяву до РАЦСу ще до карантину. Думали, що до початку травня, коли ми призначили розпис, він закінчиться. Але не склалось. Тож вирішили це обіграти. Замість пишного плаття одягнула вечірнє, а знайома дизайнерка Світлана Теренчук сказала, що пошиє маску. До останнього дня не знала, що це буде. Коли побачила – від краси мову відняло. Маска дійсно чудово доповнила образ. Чоловік теж одягнув її білого кольору.

Під час церемонії поряд із молодятами були батьки та найрідніші. Саме весілля Вікторія та Вадим зіграють восени. Вірять, що відбудеться це вже у звичному режимі із великою кількістю гостей.

Віталіна Володимирова