Вінницька співачка Вікторія Ільчишена — переможниця телепроєкту «Хіт- конвеєр-2019» від телеканалу М2, дворазова учасниця проєктів «Голос країни» та «Х-Фактор».

Саме її голос звучить кожен сезон у гімні одного з головних шоу «Голос країни». Під час карантину працювала над створенням нових хітів. Днями вона випустила запальний кліп «Телефон», який припаде до душі всім жінкам, адже тема, яку зачепила виконавиця, дійсно наболіла — втрата гаджету в найпотрібніший момент. Свій кліп дівчина зняла на Iphone 10 у домашніх умовах. Удвох зі своєю сестрою Світланою Рихлюк (по сумісництву — режисер і оператор) вони створили іронічну відеороботу, яка відображає незручний стан, коли кудись пропав телефон в дуже невідповідний момент. Слухачі вже встигли її схвально оцінити та залюбки засипають нашу землячку компліментами.

Зазначимо, що Вікторія Ільчишена навчалась у школі № 22, а також у школі мистецтв. Родина у неї дуже творча. Співочими в родині були всі, а старші сестри постійно виступали на концертах. Свого часу Вікторія здобула титул найвродливішої «Міс Україна Поділля». Нині вона мешкає із чоловіком та двома дітьми у столиці, де робить все, аби в неї склалась музична кар’єра.

Віталіна Володимирова