У веселі часи живемо, рідні мої!

Я кавалер семи духовних орденів, хоча не вважаю себе святим. Лікарська інтуїція — це мова серця. Перед початком пандемії я навіть на вулицях закликав людей до звільнення від паління. На жаль, відгукнулися не всі. Сьогодні курці опинилися у підвищеній групі ризику разом з літніми людьми. Дехто пішов безповоротно.

Коронавірус скорочує пенсійний вік за допомогою інфікованої молоді. Кому це вигідно? Навряд чи люди похилого віку погодяться на тату і мікрочіп з числом звіра. Сучасна молодь саме тут більш раціональна, «продвинута» і перспективна. Лукавий не стукає, а вповзає.

Я вивчав не лише медицину. Це також біблійні пророцтва і глибини сердечної молитви. Духовний світ реальніший, ніж вся ця мирська суєта. Шкода, що багато хто побачить це занадто пізно. Мій досвід і передбачення підказують, що під електронно-цифровим контролем незабаром буде кожен крок, кожна покупка і життя. Можливо, навіть деякі пастирі не встоять перед новим світовим «порядком».

Так що означає число звіра?

Це таємна, зомбуюча, підсвідома система, де древні містичні практики поєднані з сучасними цифровими технологіями. Вплив на мозок можливий навіть через сотовий зв’язок. Можливе і телепатичне навіювання. Люди забувають про безсмертну душу і автоматично підкоряються лукавому. Біблія попереджає про зомбуюче число звіра!

Я отримав професійне одкровення. Три стадії алкоголізму також закодовані на три шістки. Людина втрачає силу волі і право вибору на вільне життя. Зникає зв’язок із Триєдиним Вищим Розумом – Отцем і Сином і Святим Духом.

Потрійна шістка — це перевернута Трійця!!!

Я люблю Україну. Але одержимі адепти навіть у політику вповзають з точністю навпаки. Гумористи обіцяють Сінгапур, а знімають сім шкур. Навіщо вони жартують про «відрубані руки»? Уявіть собі, як хабарник і казнокрад потім верещить на Страшному Суді:

– Я більше не буду!

– Не будеш, не будеш…

– Я заплачy!

– Заплатиш, заплатиш…

Невже самі не відають, що творять? Кому багато дано, з того багато і спитають! (Біблія).

У веселі часи живемо, рідні мої! Таємний світовий уряд — це лукаве кредитне рабство. Де так звані інвестори? Вони штампують бакси, «косять» під атеїстів і вважають себе «обраними». Але їх очікує велика нагорода в пеклі. Це опущені «півники» в озері сірчаному та геєні вогняній.

Творці коронавірусу для себе, мабуть, мають вакцину. Шістки антихриста трансформують чоловіків у жінок та жінок у чоловіків. Сьогодні вони популяризують будь-яку перевернуту гидоту перед Творцем. Але завтра — праведний Суд.

Невинна дитяча кров і генетична мутація свідчать проти них!

У веселі часи живемо, рідні мої! Стихії землі, води, вогню, повітря, ефіру – помста природи за «біологічні» лабораторії. На наших очах змінюється поведінка живих істот, вірусів, мікробів. Зливи і засухи, великі гради і торнадо вже наближаються до України. Запам’ятайте мої слова. Прогноз погоди стає непередбачуваним, наче родові потуги перед другим пришестям. Можливі навіть землетруси. Але ми – під вищим захистом.

У веселі часи живемо, рідні мої! Падші ангели себе виявляти не люблять. Адже вони від лукавого. Незабаром людина зіткнеться з небесними знаменнями. Ви самі побачите щось нереальне! Але це вже не «НЛО». Головне — не форма, а зміст. Наша віра має бути абсолютною.

Наука не може пояснити, чому індуси п’ють сиру воду з найбруднішої річки Ганг і не вмирають від заразних епідемій. І свята вода не псується по нашій вірі.

Під час Чорнобильської катастрофи рівень радіації біля святих мощей у Лаврі жодного разу не перевищував норму. Інколи люди свідчать про життя після смерті. Але люди ігнорують безліч пророчих знамень. Читайте Закон Божий.

У веселі часи живемо, рідні мої! Тут випадковостей не буває. Великі припаси гречки та туалетного паперу не вирішують проблему. Сучасна наука не панацея. Наступає складний вирішальний час.

Дотримуйтесь рекомендацій лікарів, але не піддавайтесь брехні, залякуванню і зневірі. Ми позбавляємося від шкідливих звичок! Ми зміцнюємо імунну систему на духовному рівні.

Апокаліптичні труби ангелів закликають до миру, любові і покаяння. Все буде добре. Адже у нас є абсолютна Індульгенція. Це жертва святого Спасителя.

Христос Воскрес!!!

Вінниця. Овсянюк. «Свобода без коду». 

P.S. Про­гноз на https://bit.ly/2ZQMCEV з 21.03.2020. Далі дивіться самі… Мир-мир-мир всім.

Ліц МОЗУ АГ № 570531 від 30.03.2011