Наразі стало відомо, що уряд профінансує оновлення парку відпочинку на березі річки Караєць,що знаходиться у цій сільській місцевості. Про це повідомляє голова села Надія Чуплакова.

«Село Рівне стало одним з переможців обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад і отримало часткове фінансування на оновлення парку за рахунок бюджету»,- йдеться в повідомленні пані Надії.

Проект вартує 200 000 гривень, з них 65 000 гривень громада отримає завдяки обласному конкурсу, 20 000 з бюджету громади, залишок – спонсори.

Парк намагаються врятувати вже не перший рік тому, що територія омивається річкою. Зараз зроблено вже все можливе для того, щоб парк не підтоплювало, але можливостей постає замало. Вже вичистили та викорчували всі старі дерева, територію вирівняли, але жителі сподіваються, що хоча б цього року облаштування парку повністю закінчаться.

За планом проекту у парку з’явиться дитячий та ігровий майданчики, тренажери, лавочки, а футбольний майданчик, який вже є, хоча б відремонтують. Також обіцяно висадити клумби та молоді дерева, а ще поставити нові лавки.

Василина Вереснева