Його 1 червня у Вінниці представив голова Нацполіції Ігор Клименко. Вже відомо, що Івана Іщенка призначили замість генерала Юрія Педоса, який пішов працювати радником у Київ. По заступниках Педоса триває службове розслідування. Але цікаво, як уникнув цієї «м’ясорубки» керівник ДСР Юрій Олійник, який і мав би «вести» та «затримувати» стріляючих тітушок із Вінниці?

Весь цей кадровий переворот у поліції Вінниччини стався після стрілянини в Броварах, де брали участь хуторяни та фізична охорона храмів МП із команд кількох вінницьких депутатів.

А ще до призначення у Вінницю одесита Івана Іщенко у фронтовиків та активістів були великі запитання по подіях 2 травня 2014-го, де він на фото поряд із «бойовиками» “русской весны” тоді ще на посаді керівника райвідділку в Одеській області.

Тому 1 червня під поліцією у Вінниці зібралось 50 фронтовиків, які мали намір зустрітись з Іваном із Одеси, якого багато хто сприймав за  Шевцова-2! “Тут сєпарів не буде”, – заявили АТОвці на зустрічі із головою Нацполіції Ігорем Клименком, який таки представив у Вінниці нового керівника обласної поліції із Одеси – Івана Іщенко. І сам Клименко дав фронтовикам свої гарантії, що Іщенко не сєпар і не зашкварений мєнт. А генерал Юрій Педос, за його словами, пішов радником на Київ…

Далі з полковником Іваном Іщенко відбулась закрита зустріч 5-х лідерів фронтовиків Вінниччини, із якої “33-й канал” вів пряму трансляцію. І кілька раз ефір довелось переривати через досить відверту і секретну інформацію, яка була озвучена на цій й зустрічі АТОвців із одеським полковником в кабінеті генерала Педоса:

– Своїх сєпарських двіжів у нас вистачає! Тому одеського сепаратизму нам не треба! Де ви були 2 травня 14-го і чому стояли спиною до «руського міра» на всіх фото? – запитали фронтовики у нового начальника поліції Вінниччини.

– Я українець, вчився в українській школі. Українська мова – моя рідна! І я в дні опинився в Одесі на справжній війні як начальник простого райвідділку. І ми захистили Одесу, Україну і нашу Незалежність. Мене після того 100 раз перевіряли і я нічого не приховую про ті події. Я був в АТО і нині призначений у Вінницю, щоб тут був спокій, панував закон і бандитизм не піднімав голову, – заявив на це Іван Іщенко. – За 2 тижні я готовий буду зустрітись із фронтовиками в широкому колі та почути всі питання і зауваження до роботи поліції в області.

Більш читайте в газеті «33-й канал» 3 червня.

Голова Нацполіції Клименко представив у Вінниці нового керівника обласної поліції Івана Іщенко. І дав фронтовикам свої гарантії, що Іщенко не сєпар і не зашкварений мєнт. А Педос пішов радником на Київ… Більше подробиць в 33kanal.com

Posted by Roman Kowalski on Monday, June 1, 2020

Зустріч АТОвців у Вінниці із новим начальником поліції! Більше подробиць в 33kanal.com

Posted by Roman Kowalski on Monday, June 1, 2020

Фронтовики запитали у полковника Іщенка що він робив у Одесі 2 травня? Частина зустрічі 2…Більше подробиць в 33kanal.com

Posted by Roman Kowalski on Monday, June 1, 2020

Що ти робив 2 травня в Одесі? – фронтовики у Вінниці прийшли запитати у Вані-мєнта! Більше подробиць в 33kanal.com

Posted by Roman Kowalski on Monday, June 1, 2020

– Кіпіш буде! Жодних рішалових і 1 питання до Івана з Одеси – що він робив 2 травня 6 років тому? – Анатолій Слівінський про зустріч фронтовиків із можливим новим керівником поліції Вінниччини. Більше подробиць в 33kanal.com

Posted by Roman Kowalski on Monday, June 1, 2020

Фото Сергія Хіміча