Червоний радянський «Запорожець» чекає на любителів пікантних фото в парку «Бригандина», що знаходиться на набережній Бугу. Автівку стилізували під фільм «Шалений Макс», а тепер щей зробили справжньою візиткою парку. «Пост – апокаліптика» – ось так називає свій витвір мистецтва жмеринчанин Валерій Трунов. Автор розповідає, що на створення цього автомобілю його надихнули власні життєві обставини. Над такою масштабною роботою він разом з товаришем працювали близько року.

«Цю автівку я придбав за ціною металобрухту та переробив під пост-апокаліптичний стиль. У середині було зібрано всі комплектуючі , а у салоні кріслі залишилося лише у водія, для пасажирів – лавки, щоб було зручно сідати дітям. Ба навіть у авто продумано випадок зомбі апокаліпсису – на переді машини обладнали спеціальний ковш, кулемет, автомат, і вогнемет, щоб відлякувати зомбі», – розповідає майстер Валерій, котрий фантастично оздобив радянський «Запорожець».

Також автор додав, що помітні корективи в план роботи вніс і карантин. Адже пункти металобрухту були зачинені, і було дуже важко знайти потрібні елементи.

Софія Копач