Редакційна «гаряча лінія» буквально червона від людських звернень.

«Ми, жителі с. Огіївки Гайсинського району, хочемо відкрито звернутись до директора Гайсинського молокозаводу Осадчого Тараса Володимировича. Поясніть нам, як можна утримувати корову, коли ви змушуєте нас здавати молоко по 4 грн. 80 коп. за літр?

Люди в селі виживають без роботи, тому тримають худобу. І що, мають здавати молоко по смішній ціні? Та ціна, яку ви пропонуєте, не окупляє наших затрат. А робота, виходить, взагалі задарма. Це ж уже рабство. Хліб коштує 16-18 гривень, вода 10-12, а молоко — 4,8. Це при тому, що завжди літр молока коштував, як буханка хліба.

Ваша ціна – це геноцид для корів. Багато наших людей вже поздавали своїх годувальниць на м’ясо. На все село залишилось менше десяти корів. А продукція Гайсинського заводу — масло, сир – продається в Естонію, Латвію, Йорданію, Молдову втридорога. А ми при таких цінах кінці з кінцями звести не можемо. Дайте ж і нам трохи заробити. Бо завтра і вам нічого буде продавати, якщо ми здамо корів.

Просимо дати нам публічну відповідь, бо це хвилює всіх селян області.

Жителі Осіївки
Всього 11 підписів».

Від редакції. Сподіваємось отримати конструктивну відповідь від Тараса Володимировича Осадчого і звертаємо увагу голови облдержадміністрації на ситуацію, яка складається на молочному ринку. Бо такі звернення ми отримали і з інших районів. Люди сподіваються, що влада захищатиме і їхні інтереси.