Шановний Володимир Олександрович!

Звертаються до Вас жителі Дубовомахаринецької сільської громади (села Дубові Махаринці та Блажіївка Козятинського району Вінницької області).

Ми, підтримуючи вашу кандидатуру на виборах, надіялись, що корупційна система похитнеться і нарешті будуть прислухатися до голосу простих людей.

Коли мова зайшла про утворення ОТГ, то більшістю голосів на сходах сіл було вирішено приєднатись до Козятинської ОТГ. Але голова села Павлюк Ліда Іванівна, яка біля керма близько 15 років, всіляко намагається цьому завадити. Підтримуючи депутатів, не було проведено відкриту сесію, як вимагали люди, де б мало бути затверджено рішення про приєднання до Козятинської ОТГ.

Людей обурює те, що, будучи головою села, вона створила три фермерські господарства у власній родині. А ще цікавить, на основі чого всі її діти мають десятки гектарів землі, а інші – не можуть вибити і гектар.

Ще одна болюча проблема –це рейдерське захоплення пасовиськ. Люди не вірять в те, що без погодження з сільським головою, ці землі можна забрати.

Володимир Олександрович, остання надія на Вас, адже у районі і в області вона каже, що у неї все «схвачено».

Громада Дубових
Махаринців
та Блажіївки