У зв’язку із завершенням навчального року та неможливістю відновлення занять у зв’язку з поширенням коронавірусу, матчі чемпіонату України «Дитяча ліга» сезону 2019/2020 років серед юнаків та дівчат завершені за результатами першого етапу. Відповідно були визначені переможці та призери. Найбільшу кількість очок – аж 25, здобула команда Вінницької області, яку тренують Лариса Дуніна та Світлана Стразова. Цікаво, що тут грають чимало калинівчанок – Анастасія Броновицька, Лілія Вабіщевич, Юлія Воронюк, Валерія Гончаренко, Варвара Лужецька і Софія Присяжнюк. Для деяких із них це вже третє звання чемпіонок України.

Крім того, медалі здобули збірна Вінницької області серед юнаків 2007 р.н., яку очолює Лариса Сивобородько У них срібло “Дитячої ліги”.

– Звичайно ж, ми були націлені тільки на найкращий результат! Але це діти, їх результати важко передбачити і якось прорахувати. Найголовніше — це підготовка. Регулярна. А ми такої не мали. Дуже завадив карантин в школах! Ми проводили тренування, але ми дуже переживали, щоб хтось не захворів. Під свій страх і риск, поїхали у Полтаву на турнір, -каже тренерка Лариса Сивобородько. – Ризикували. Зазначу, що там проводився турнір серед юнаків 2006 р.н. Наша ціль була підготувати збірну 2007 року до «Дитячої ліги». У складі команди, в більшості, були саме такі спортсмени. Але ми взяли кілька хлопців і старше, щоб все ж таки був гарний результат і підтримати молодших. Зрешто, посіли друге місця та взяли срібло.

Команда юнаків 2006 р.н. під керівництвом Світлани Скорбатюк стала бронзовим призером чемпіонату. Команда “МХП-ОДЮСШ”, де виступають дівчата 2003 р.н. і головним тренером якої є Станіслав Підболячний, після фінального туру у Харкові стали четвертими. А МДЮСШ №3 (дівчата 2006 р.н.) посіла 11 місце. ДЮСШ “Авангард” з міста Калинівка (дівчата 2007 р.н.) стали шостими на чемпіонаті України “Дитяча ліга”.

Валентина Лісова