Юлію рятували в Іспанії, але завадив КОВІД-19

– 27 червня Юлії мало би виповнитись 40 років… Але цієї неділі над її труною плакала половина Вінниці… Бо сестра захворіла на онкологію десь 1,5 року тому… Зробила тут операцію, але хвороба не відпускала, — розповіла рідна сестра Юлії Рощук – Ольга Кваша. – Тоді було вирішено продовжити лікування в Іспанії, але через коронавірус за кордоном довелось призупинити боротьбу із раком… І 16 травня наша Юлічка там померла… Через пандемію в Європі та закриті кордони її вдалось повернути до Він­ниці з Іспанії лише тепер… В суботу сестру привезли додому, а в неділю, 7 червня, ми прощались із нею з дев’ятої ранку в залі «Реквієму» на Батозькій…

Віддати Юлії останню шану прийшли всі – рідні, друзі, колеги по роботі в Прозорому офісі міської ради на Замості, однокласники, одногрупники… Море людей було. В сестри залишилась донька Аліна, яка щойно закінчує школу, 7-річний син Андрійко – учень 2-го класу, чоловік Віталій… Згадайте всі мою сестру Юлю, яка так рано покинула цей світ… Дякуємо всім, хто допомагав Юлії із лікуванням весь цей час та повернув її додому.

Зупинилось серце хірурга Олега Шамрая

6 червня у Вінниці помер відомий хірург-отоларинголог Олег Шамрай, який майже 40 років пропрацював у Вінницькій дитячій обласній лікарні.

«…Пішов з життя наш колега, чудовий висококваліфікований хірург-отоларинголог Шамрай Олег Петрович. Він був Людиною з великої літери, знаним фахівцем, який за чотири десятиліття своєї праці вилікував безліч маленьких пацієнтів. Довгий період плідно очолював відділення дитячої обласної лікарні. Його знали і поважали батьки, цінували колеги, приходили за порадою молоді лікарі… На жаль, доля забирає від нас найкращих…. Висловлюємо щирі співчуття сім’ї. Це непоправна втрата для близьких, друзів, колег. Поділяємо біль та горе рідних.

Вічна та світла пам’ять», — зазначив головний лікар Вінницької дитячої обласної лікарні Василь Паненко. – На жаль, не витримало серце нашого колеги на 67-му році життя… 5 років тому він переніс шунтування і днями звернувся до кардіоцентру із загостренням хвороби… Колегам не вдалось врятувати цього Лікаря із великої літери, справжнього професіонала і добру людину….

Висловлюємо співчуття його родині.