Агрономія — одна з найстаріших галузей науки. Її руки широко простягаються у всі сфери діяльності людини. Наші конкурсантки точно знають, що вони хочуть працювати в агрономічній царині рідної країни.

Та попри все вони заявляють, що кожна дівчина повинна виглядати немов справжня пані. Адже образ жінки як володарки довгого волосся передається «у спадщину» з незапам’ятних ча­сів і лежить дуже-дуже глибоко в підсвідомості всіх людей планети. Лише довговолоса красуня здатна підкорити світ, сама про це не знаючи.

Аліна

«Краса волосся — це моя краса. Тому я роблю все для того, щоб не пошкодити його та вберегти. Це справжній спадок, який передався мені від старших поколінь. Тому нестиму волосся все своє життя та берегтиму його як вдячність родині».

Олена

«Кожна дівчина-українка мусить мати у собі щось особливе, щось своє. Для мене — це довге волосся. Це те, що показує мою любов до народу та української культури».

Вікторія

«Взагалі я естет. Люблю насолоджуватися красою і хочу бачити її у всьому. Мрію про те, що світ стане кращим за допомогою агрономії. Але це не значить, що я збираюся забути про себе. Вважаю, що кожна дівчина має шанувати своє волосся, любити його та доглядати».

Софія Копач