Про це йдеться у відеоролику, який оприлюднили на сторінці “Дизель шоу” у Facebook.

Конфлікт між двома гумористичними шоу пов’язаний з тим, що під час недавнього виступу студії “Квартал 95” використовували жарти, з якими “Дизель шоу” виступали ще у 2015 році. Про це заявляє головний продюсер віннничанин Олексій Бланар.

– “Мабуть миші, які з’їли зерно в Держрезерві, влаштувалися авторами до колег з “Кварталу”. І тепер сценарії можна не вигадувати, а просто перезнімати чужі номери. Приємно, що нас вже вважають живими класиками, але авторське право в нашій країні ніхто не відміняв. Або ми чогось не знаємо?!” – заявила команда гумористів “Дизель шоу”.

2015 / 2020

Наверное мыши, которые съели зерно в Госрезерве, устроились авторами к коллегам из "Квартала". И теперь сценарии можно не выдумывать, а просто переснимать чужие номера. Приятно, что нас уже считают "живыми классиками", но авторское право в нашей стране никто не отменял. Или мы чего-то не знаем?!Приятного просмотра.

Posted by Дизель Шоу on Friday, June 12, 2020

Деяких підписників здивував та обурив такий вчинок від “квартальщиків”. Інші, навпаки, порахували, що “Дизель шоу” повели себе некоректно. Оскільки не стали спочатку обговорювати проблему з колегами, а вирішили відразу виставити на загальний огляд:

Коментарі читачів:

Красти – дуже підло.

У Вас набагато краще.

Не бачу нічого жахливого… Неприємна ситуація, але, якщо “Дизель шоу” має притензії, то чому цю ситуацію не прояснити з самим “Кварталом”?

Ну, у вас же був жарт тільки про англійську мову, а в “Кварталі” про більшість уроків.

Номери абсолютно різні.

Вам шкода

Василина Вереснева