Астрологи радять нікуди не виходити і залишатися вдома, бо ця астрономічна подія викличе потужний енергетичний шторм. У природі народяться величезні хвилі енергії, які можуть негативно впливати на здоров’я людей. Відбудеться затемнення 21 червня. О 9.41 за Києвом відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення, яке, за умови гарної погоди, зможуть спостерігати і жителі України. Місяць закриє диск Сонця не повністю, а так, що по краях буде видно “облямівку”, що оточує темний місячний диск. За затемненням можна буде поспостерігати з території Африки, Аравійського півострова і на азіатському континенті.

Люди, народжені з 18 по 24 червня, а також з 20 по 26 вересня, з 19 по 25 грудня і з 18 по 24 березня зможуть протягом року значно змінити своє життя в бажаному для них напрямі.

Напередодні затемнення в людей може погіршитися самопочуття. Особлива небезпека загострень – для людей з серцево-судинними захворюваннями. Цього дня можливі перепади настрою і нестабільний психологічний стан. Остерігайтеся стресових ситуацій. Бажано в цей день довше поспати, не займатися фізичною активністю, не приймати ризикованих рішень – рекомендують фахівці.

Загалом цього року Україна переживе шість затемнень: два сонячних і чотири місячних.

Ілона ВАЛЬТЕР