Я вчилася у сьомому класі, коли мене мама повела до «бабки», щоб та поворожила мені на майбутнє.

Ворожка щось шепотіла наді мною, потім на вогні нагрівала ніж і прикладала його мені на руки, ноги і до лоба, а на завершення палила свічку грубу із воску, який з неї стікав, ліпила мою долю. Сказала, що нелегке у мене буде життя, хоч я вивчуся добре, вийду вдало заміж, але негаразди не покинуть мене аж до старості. Щоб численні випробовування мене не зламали, вона наворожила так, щоб число сім для мене стало успішним.

Мама дуже засмутилася від усього почутого, дорогою я її довго заспокоювала, що то все неправда і усе в мене буде добре.

Поки я вчилася у школі, не надавала значення ніяким забобонам. Але помітила, що у мене найкращий час – це сьома ранку, якщо тільки просплю, день не вдасться. А ще я дуже любила неділю – сьомий день тижня. Якщо мої подруги нили, що завтра в школу, я була на сьомому небі від щастя! У неділю мені батьки завжди щось гарне чи смачненьке купували, цього дня я планувала найцікавіші зустрічі, усякі тусовки з друзями.

Свого коханого чоловіка я теж зустріла 7.07. Це було свято Івана Купала, і ми з дівчатами зібралися біля річки на пікнік. Він там уже купався з друзями, ми зустрілися поглядами і вже не могли відвести один від одного очей! Це було кохання з першого погляду! Він успішний підприємець, щедрий, балує мене. Одне у нас не складалося: я не могла завагітніти. Обоє пройшли обстеження у найкращій клініці репродуктивного здоров’я в Києві.

Виявилося, проблема у ньому. Коханий так засмутився, що навіть хотів зі мною розлучитися, щоб я знову могла вийти заміж і реалізуватися як жінка і як мама. Звичайно, я розлучитися не збиралася, бо кохаю свого чоловіка. Ми довго думали і вирішили піти на ЕКО. Це дуже дороговартісне процедура, але чоловік не шкодував грошей, аби тільки я завагітніла. Нас попереджали, що не усім парам щастить з першого разу, і ми налаштувалися на довготривалі випробовування. Так і сталось: ні з першого, ні з третього, ні навіть з п’ятого разу у нас нічого не вийшло. Чоловік геть зневірився. У мене теж опустилися руки і тоді я згадала ворожку.

– Сім – це число стане твоїм доленосним, — пригадала її слова.

Тоді я вмовила коханого і на шосту процедуру ЕКО. Знала, що й цього разу не завагітнію, але потрібно було зробити ще один крок до семи. Так і сталося – після сьомого ЕКО я завагітніла! Не описати словами наших відчуттів!

Тоді я розповіла чоловікові про ворожку і про значення сімки в моєму житті. Але коханий не вірив. А я уже думками готувалася, що доведеться народжувати на сьомому місяці вагітності. Хоч все було добре і лікарі запевняли, що немає жодних показників для передчасних пологів, але мені не потрібні були докази, бо долю не обманеш… Страшна ДТП стало причиною терміново робити кесарів розтин. Моєму життю нічого не загрожувало, а от через удар в живіт ми могли втратити доньку. Поки чоловік був у реанімації, я теж без свідомості, моя мама дала добро на операцію.

Дівчинка народилася недоношеною, з малою вагою. Її одразу забрали в палату інтенсивної терапії. Ми з нею пройшли довготривалий час реабілітації. Але минуло уже майже два роки, як наша Емма з’явилася на світ і радує нас своєю посмішкою! Прошу Бога, щоб вона не повторила моєї долі, щоб була щасливою незалежно від цифр!

Але я з тих пір почала вивчати нумерологію, значення чисел у нашому житті. Це дійсно цікаво!

Олеся Богданова,
Жмеринський район