Через посилення карантину та дистанційне навчання Міністерство цифрової трансформації разом із Міжнародною фінансовою корпорацією та світовим банком запускає безкоштовну онлайн школу для підприємців.

Онлайн школа навіть обіцяє можливість отримання сертифікату після проходження фінального тесту. Щоправда пройти навчання зможуть тільки чинні та потенційні підприємці.

Платформа Prometheus є гарною можливістю розвитку для вінничан. Безкоштовні онлайн курси на різну тематику. Англійська мова для підприємців, науковців, журналістів. Підготовка до ЗНО з всіх предметів. Програмування, підприємництво, медіа та навіть курси підвищення кваліфікації вчителів. Все це включає відео матеріали, лекції, презентації та практичні тести, що допомагають орієнтуватися в опанованій темі. Певні курси видають сертифікат про проходження.

Наступна за рейтингом відвідування вінничан платформа Еdra, яка містить тренінги та курси в онлайн режимі різних типів від безкоштовних до платних. Чи дієві онлайн курси відповідає студент 4 курсу Вінницького державного педагогічно університету Михайло Андрущенко: ” Я навчаюсь на факультеті фізичного виховання та спорту, не уявляю життя без активу. На карантині вирішив займатися саморозвитком. Випадково натрапив на платформи Еdra та Prometheus. Вони стали досить дієвими на час карантину, навчання в університеті не завжди приносило стільки користі, як проходження одного з курсів. Найбільше я задоволений курсами “4 кроки до здорового харчування” та “Вступ до обміну вуглеводів”, оскільки я працюю адміністратором і фітнес-тренером у спорт клубі, це ефективно підкріплює фундамент моїх знань. Це гарна можливість, як мінімум не деградувати.”.

Наталія Ленькова