Мама, родичі та однокласники благають про допомогу!
Вінничанин Дмитро Шилов знаходиться у важкому стані у дитячій лікарні «Охматдит». Діагноз: міелотоксичність 4 стадія, інфекційні ускладнення 3 стадія. Анапластична Т-великоклітинна ALKпозитивна. Хлопчику потрібно робити пересадку кісткового мозку. Зараз у Дмитрика висока температура 39 -39,5. Аналізи не приходять в норму. Якщо рівень тромбоцитів в організмі має бути 150, то У Дмитрика максимально піднімається до 18. На тілі залишаються синці після кожного дотику. Рідні благають про допомогу, адже шанси на життя у цієї дитини вже ще є. Про це розповідає мама хворого Ольга Ганзер – Шилова.

– Зараз потрібна величезна сума коштів. У місяць на лікування йде більше 2 тисяч доларів. Одні лише таблетки для регулярного вживання 1900 доларів. Таких коштів немає де брати. Тому я прошу допомогти та підтримати нас з Дмитриком. Якщо є навіть один шанс боротися за його життя – я буду це робити щоденно.
Ще 22 серпня 2019 року у хлопчика вперше почали проявлятися симптоми хвороби. Його відразу ж госпіталізували, але вінницькі лікарі тривалий час не могли встановити діагноз. Тому зараз ситуація критична. Стан здоров`я вимагає термінового лікування. Якщо донора для пересадки кісткового мозку не зможуть знайти в Україні, доведеться їхати закордон.

Перша операція пройшла у Вінниці 1 вересня. Після неї Дмитрик прийняв 6 високодозних блоків. Зараз у хлопчика швидко набирається рідка речовина та почалася пневмонія. Температура не спадає.

Допоможімо врятувати Дмитрика разом!

4149-4991-4075-3011 Ольга Шилова

Софія Копач