«Я ненавиджу насилля, бо мене саму бив уже колишній політик з Вінницької міськради», — ось таку гучну заяву зробила у відкритому інтерв’ю «Королева ночі» з Вінниці Оля Полякова.

– Ми були колись разом, і він бив мене постійно. «Решало з 90-х» підпалив мою квартиру. Та найстрашніше — підговорив своїх дружбанів, щоб вони спіймали мене під клубом і побили мало не до смерті. Та мені було лише 17. Сьогодні ця людина займає посаду у вінницькому парламенті. Після всього, що він зі мною зробив, я ледь не втратила розум і думаю, що мене врятувала молодість. У мене була серйозна фізіологічна травма. Частина обличчя та вся моя ліва брова були розірвані. Я проходила довгий курс реабілітації, та й зараз лікуюсь. Мені постійно розрізають шрам та заповнюють спеціальною рідиною. Також я довго відновлювала свій слух, це було вкрай важко поєднувати з музичною кар’єрою. Після цього рубець залишився навіть на серці. Я ненавиджу, коли проявляють насилля — фізично розправляються з жінками. ЦЕ ЖАХ. Не переношу такого, хоч після «побитих» стосунків у мене ще був хлопець, який казав, що йому не потрібна співачка-повія. І він мене давив морально. Та це все зробило мене лиш сильнішою. Так, можливо, часто буваю жорстокою, але після такого, думаю, навряд чи хтось зможе змінити мій статус власної «Королеви ночі».

Також Полякова зізналася, що готує нову концертну програму, і на цей раз рок-програму. Зірка відчуває потребу у зміні репертуару, адже глядач дорослішає. Її старша дочка Аліса планує продовжувати справу життя своєї видатної матусі, але не в Україні та навіть не в країнах СНД. Дівчинка планує завойовувати американського глядача, тому Оля зі всією материнською любов’ю розповідає, що, попри великий ризик та страх невдачі, докладе зусиль для того, щоб її донька змогла прорватися в Америці.

Ми знайшли близьких людей Ольги Полякової у Вінниці. І вони розповіли нам, хто той депутат Вінницької міськради, який мав стосунки із Ольгою Поляковою, тоді ще співачкою він­ницького ресторану «Бахус», де любила відпочивати «вінницька братва» 90-х — рекетири і авторитети. Серед них був і той, кого Ольга покохала. Але він саме через побої з’ясовував стосунки із тепер відомою зіркою, а тоді студенткою музпеду, донькою, в якої батько, зловживаючи алкоголем, рано помер, а мама-лікар вийшла заміж за дипломата та виїхала з ним із міста.

Без її дозволу ми не маємо права називати прізвище кривдника Полякової. Але натякнемо — він і тепер відомий у кримінальних колах авторитет. Пройшов до ради в складі проросійської партії… До речі, він не один там такий. Як повідомляють нам місцеві кримінальні авторитети — таких там мінімум чотири. І у більшості фракцій, які зайшли в раду, яка працюватиме в цьому складі лише до кінця року. Тому нехай цей реальний приклад і відверте зізнання зірки-вінничанки стануть для кожного із вас пересторогою — кого ви вибираєте і будете вибирати! Бо дадуть цукерку чи курочку… а потім відіб’ють майбутнє і вас, і ваших дітей.

Кароліна ТКАЧУК