Знайомтеся, педагоги, це Людмила Василівна Кінзерська – голова постійної комісії Ямпільської районної ради, голова районної організації партії Олега Ляшка. Донедавна вона очолювала віртуальну кіномережу в Ямпільському районі, яку з часів Радянського Союзу ніхто тут не бачив живою крім неї і районного начальства.

За успіхи в цій роботі її не так давно призначили директором “комунального підприємства “Ямпільський розважально-оздоровчий центр” Ямпільської райради”. Тепер це ще більша булька на воді ніж була сама по собі КП “Ямпільська кіномережа”. Тепер це подвійна булька – і районна кіномережа, і оздоровчий табір “Світанок” в с.Петрашівці. Але великі гроші на цю подвійну бульку з бюджету йдуть цілком реальні – наші з вами гроші – платників податків.

26 червня на черговій сесії Ямпільської районної ради був прийнятий оцей хитроумний документ, який публікую поряд з пані Кінзерською і її дулею. Чого в ньому лиш немає: і поточний ремонт приміщення кінотеатру “Ювілейний”, і судові видатки, і оплата важкої праці очолюваного нею трудового колективу…

Погляньте внизу, де підпис заступника керівника виконавчого апарату районної ради (намальована посада) Ірини Савицької, які кругленькі загальні суми виходять.

Одні відмивають бурштин на Поліссі, а інші відмивають кошти тут, під прикриттям поліції та інших правоохоронних органів.