Очікується траурна нота МЗС України Молдові і всьому Євросоюзу, який теоретично користувався цим пунктом пропуску.

Кажуть, мертвого з гробу не вертають. Може, і цього покійника мучити вже не будуть всяким штучним диханням та іншою реанімацією – хай собі йде до Бога на вічний спочинок – заслужив… Але чи так просто, ввічливо, гуманно безжальні експлуататори, кровопивці відпустять його на той світ? Сумніваюся… Знаючи їх… Вони й мертвого поганятимуть. І з мертвого дертимуть шкуру.

Posted by Vasily Kizka on Tuesday, June 30, 2020

Прем”єр-міністер, президент України можуть в будь який час прилетіти сюди і спустити на воду траурний вінок – на знак поваги до порома, який забезпечував цю міжнародну переправу тут багато десятиліть.

А новий губернатор і голова Ямпільської РДА можуть не поспішати. У них зараз більш важлива робота – складання списків постраждалих від паводку, щоб держава їх щедро отоварила – кому матеріали, а кому готівку. (Своїм і наближеним до корита – зрозуміло,  гроші).

Posted by Vasily Kizka on Tuesday, June 30, 2020

Ясно одне – і на цей раз – розслідування справжніх причин збитків від паводку серйозного не буде. І блатні в тюрму не сядуть. Рука руку помиє, поділяться “потерпілі” з ближніми начальниками – на тому все й завершиться до нового паводку на наступний рік у цю пору. Бо природа така, вона має свої закони.

А в цей час народний депутат Г.Г. Вацак продовжить в Могилеві-Подільському битву на березі Дністра за власність. У нього там своїх проблем по горло… Йому не до Ямполя з його міжнародним пунктом пропуску. Бо, як відомо, своя сорочка  ближче до тіла.