Весілля роматично і без пафосу пройшло на природі із букетом волошок…

– Неймовірно насичений емоціями день!

Ми одружились сьогодні, в річницю нашого знайомства Коли жоден РАЦС в Україні не працює в цей день, ми знайшли вихід, переживши багато приключок і доклавши купу зусиль, щоб це здійснилось саме 30 червня, – зізнались молодята. – І сьогодні ж, вже за 10 хв., я вирушаю у Київ, на проект МайстерШеф.

Така от історія довжиною рівно  рік і початок нової, – каже Олександр. – Катя, я тебе безмежно кохаю, до зустрічі…

Цікаво, що пара познайомилася рік тому – 30 червня 2019 року.

Тобі був останній день мистецьких вихідних Ticket to the Sun на SUN Територія (https://www.facebook.com/sunterytoria/) – магічному місці на території санаторію ім. Коцюбинського.

– Вечір, бар Johnny Raw, текіла і сангріта ллються, весь двіж на барну точку сходиться. І тут раптом серед всієї цієї суматохи зустрічаються погляди Катерини і Олександра Горчакова (https://www.facebook.com/oleksander.horchakov)

– Ти з якого видання? Де потім шукати фотки? – питає Катя у чувака в окулярах, що стояв на барі з фотіком і клацнув кілька кадрів. Чувак виявився ні з якого видання, фотки він звичайно віддав і відтоді між ними закрутилось-завертілось, – розповідають історію знайомства друзі молодих. – Катя – наш постійний гість і товариш, а Саша – друг нашого закладу і віднедавна шеф у Johnny Raw. І нам приємно усвідомлювати, що виїзний бар Johnny Raw став їхньою точкою знайомства, точкою для створення нової сім’ї.

Якби ви знали, скільки зусиль і пригод довелось пройти Каті та Саші, аби розписатись саме в цей день рівно через рік – 30 червня 2020 року, коли жоден РАЦС України офіційно не працював.

Але вони це зробили! Вітаємо молодят!!!