Якось делікатно ми відбулися фотожабами та здивуванням. Далі нас злякали коронавірусом, що багатьох відкачували. Потім сам головний санітарний лікар зізнався, що переборщили з парками. Із засранцями-далекобійниками почули з вуст гаранта. Корабельних сосен та робочих баб обговорювали спікер ВР із головним «Слугою» депутатської фракції.

Наступне одкровення про неякісних дітей в бідних сім‘ях пролунало з вуст ще однієї служки народу, голови комітету ВР з питань соцполітики.

Нарешті, один із заступників міністра охорони здоров‘я додумався до того, що пенсіонери лягають в лікарню не лікуватися, а поїсти на шару… Що далі?

Насправді, влада ніколи не була щирою зі своїм народом. Вона лише використовувала його, як дешеву робочу силу для власного збагачення і обдурювала на виборах. Забирала собі те, що належало всім. Власне і продовжує це робити. Але “папєрєднікам” хоч діставало клепки не робити свою зневагу до українського народу такою публічною. Як кажуть, завтра засранцями вже будемо ми всі. Тобто вони набиватимуть і далі свої бездонні кишені народними благами. А ми з нав‘язаним комплексом меншовартості мусимо стояти в стійлі і чекати подачки з барського столу?

Без землі, без справедливого правосуддя, з брехливою, цинічною та жадібною чиновницькою кастою.

Слуги народу приходять у владні крісла для того, щоб неякісні діти ставали якісними, щоб поважали і належно оцінювали працю людей усіх професій, щоб жінка у нашій країні поважалася…

Щоб старість була заможною, а не жебрацькою.

Кому не зрозуміло – читайте Конституцію. Там чітко визначено кожен крок «слуги народу». А якщо не можете за Конституцією, то для чого було знову нас дурити? Бо тепер уже інакше, ніж «Симпатичні падлюки» українці вас не називатимуть. Самі звільните крісла, чи вам допомогти? Сьогодні народ говорить саме так. А завтра неякісні та меншовартісні українці уже в інший спосіб продемонструють, що вони гордий, цивілізований та справедливий народ, який вимагає до себе поваги.