Бо ми йдемо на вибори у громади від єдиної партії, яка не опирається на олігархів і за якою стоять прості, чесні люди. Вінниччина для мене, майже, рідна, бо вся рідня моєї мами із Могилева-Подільського… І я добре пам’ятаю, як бабуся розказувала мені про те, як пішки йшла із Могилева до Вінниці та молилась Богу за Україну. Нині за Україну молимось і боремось ми. І наш «Голос»! Який буде чутно по всій країні, – заявив 6 липня Святослав Вакарчук у Вінниці, де разом із вінничанами та керівником партії він представив голову Вінницького осередку – народну депутатку, вінничанку Олександру Устінову.

– Вінниця – перше міст, де ми презентували місцевий осередок. Частина нашої команди пройшла парламентські вибори. Це люди, які допомагали нам перед виборами до ВР… Також ми запрошуємо вінничан у нашу команду, але бажано без партійного минулого. І жодного регіонала! В серпні буде з’їзд «Голосу», який затвердить кандидатів… Нині ми формуємо команду і закликаємо вінничан долучатися до нашого «Голосу»., – пояснила Олександра Устінова.

А голова партії «Голос» Кіра Рудик окреслила плани партії на осінніх виборах на Вінниччині та по Україні:

– Беремо до себе, до нашої команди чесних і відкритих людей… Перевіряємо минуле, разом виборюємо майбутнє! Це люди із різних сфер бізнесу, люди, вже просувають Вінницю, як одну із 6 «столиць» ІТ-бізнесу в Україні. А Оександра Устінова очолить нашу команду на Вінниччині, яка вже бореться з незаконними забудовами Південного Бугу, схемами місцевої влади і має розрушити «монополію» нинішньої команди, яка вже більше 10 років керує Вінницею.  – зазначила Кіра Рудик.

Так за 2 години до візиту Святослава Вакарчука до Вінниці його соратники представили у прес-клубі місцевий «Голос», який буде йти в ради ОТГ і міську раду Вінниці.  Серед членів місцевого осередку представляють люди із різних сфер – ІТ-компаній, малого бізнесу, волонтери та представники більше 15 районів Вінниччини.

До речі, під час короткого брифінгу Святослав Вакарчук відкрито прокоментував свою заяву віж 11-го червня, коли він написав заяву про складання мандата народного депутата…  Сьогодні він так сказав про українську політику:

– Я думаю, що українська політика вимагає не просто голосних слів, а конкретних дій. Коли ми йшли в парламент, я казав, що моя задача – привести до влади нових людей. Я цю місію зробив. Сьогодні в партії новий лідер – Кіра Рудик. Я вважаю, що той приклад, який я показав, що партія – це не партія однієї людини, а насправді велика команда. Я залишаюсь тут, ми йдемо разом далі», – зазначив Святослав Вакарчук. – І я не боюсь передати владу в партії жінкам – міцним, амбітним і відповідальним. Бо вся наша історія України показує, що жінка – символ мудрості, краси та продовження козацького роду…

Святослав Вакарчук у Вінниці та його "Голос"… Прямий ефір 33kanal.com

Posted by Roman Kowalski on Monday, July 6, 2020

"Голос" у Вінниці представив свою місцеву команду та виборчу стратегію….О 12.30 біля партофісу навпроти "Книжки" очікуємо на Святослава Вакарчука! Прямий ефір 33kanal.com

Posted by Roman Kowalski on Monday, July 6, 2020