Якщо вірити цим даним, то настрої вінничан явно не на стороні «Слуг Народу» і політиків від нинішнього президента…. Бо по багатьох пунктах впевнено у Вінниці та області лідирує партія Володимира Гройсмана… А на виборах мера обласного центру гідної альтернативи Сергію Моргунову при його 59,4% популярності при скромних 2,8% у найближчих потенційних кандидатів просто немає… – повідомила Наталя Зайцева-Чіпак, директор центру “Соціоінформ”, кандидат соціологічних наук.

Не менш цікаві відсотки популярності ведучих партій є у цій табличці.

Окремо соціологи запитали у вінничан про зміни у Вінниці та області за останні роки, недовіру до влади, місцевої та центральної, головних «волонтерів» під час коронавірусу на Вінниччині. Та навіть реакцію вінничан на штрафи за неправильне паркування і вивіз порушників евакуатором.

Також одним із питань опитування було «Кращий прем’єр України за останні 10 років». Ось ці результати:

Цікаво, що зміниться чи вже змінилось за ці перші дні липня, коли новий губернатор натякнув в інтерв’ю 33kanal.com про свої амбіції на виборах мера Вінниці. А ще одразу кілька парламентських партій фактично розпочали на Вінниччині активну фазу своєї кампанії… Зокрема вінницькі Слуги із Ірина Борзова та місцевий Голос із Олександра Устінова навіть за підтримки Святослава Вакарчука вже запрошують подолян у свої лави через подачу анкет на партійні сайти.

Цікаво, чим відповість Українська Стратегія Гройсмана, ЄС, Батьківщина та залишки регіонів?

Бо у решти партій та політпроектів згідно опитування Соціс Інфо види на осінній урожай на електоральних полях реально слабкі чи нульові…

Більше подробиць читайте згодом на нашому сайті та в газеті “33-й канал”.

Соціополітичні настрої на Вінниччині за червень 2020! Прямий ефір 33kanal.com про дослідження вподобань вінничан цього літа від Socio Inform… І хто має найбільші шанси на перемогу восени у Вінниці та по області?Ось цікаві цифри та рейтинги головних партій та кандидатів у мери Вінниці сьогодні були озвучені фахівцями львівського Cоціс Інформ! Якщо вірити цим даним, то настрої вінничан явно не на стороні Слуг Народу і нинішнього президента…. І по багатьох пунктах впевнено лідирує партія Володимира Гройсмана… А на виборах мера обласного центру гадної альтернативи Сергію Моргунову в червні ще ну було при його 54%…Цікаво, що зміниться чи вже змінилось за ці перші дні липня, коли новий губернатор натякнув в інтерв'ю 33kanal.com про свої амбіції на виборах мера Вінниці. А ще одразу кілька парламентських партій фактично розпочали на Вінниччині активну фазу своєї кампанії… Зокрема вінницькі Слуги із Ірина Борзова та місцевий Голос із Олександра Устінова навіть за підтримки Святослава Вакарчука вже запрошують подолян у свої лави через подачу анкет на партійні сайти. Цікаво, чим відповість Українська Стратегія Гройсмана, ЄС, Батьківщина та залишки регіонів? Бо у решти партій та політпроектів згідно опитування Соціс Інфо види на осінній урожай на електоральних полях реально слабкі чи нульові…Більше подробиць в 33kanal.com

Posted by Roman Kowalski on Monday, July 6, 2020