Концерт проводився під відкритим небом та вперше за складних погодних умов. Та це не спинило глядачів, які скучили за «живою» музикою. Зібралося близько тисячі людей, проте всі на своїх авто, щоб не порушувати правила карантину. В одній машині було дозволено знаходитися двом дорослим та двом дітям. Відповідно, квитки і купувалися не на особу, а на машину. Цінова політика одного автомісця коливалася від 800 до 1200 гривень. Концерт проводився на майданчику Вінницького міського аеропорту у селі Гавришівка. Соліст гурту « Без Обмежень» розповідає, що такий формат заходу вигадали раптово.

– Коли ми вигадали ідею автотуру, нам казали, що ми або генії, або божевільні. Неможливо жити без улюблених глядачів. Спочатку було важко, проте я бачу захоплених людей, сигнали машин та відчуваю енергетику глядача. Це для мене найбільше задоволення, – розповідає вокаліст гурту Сергій Татчинець.

Артисти виконали свої найвідоміші хіти “Без неї ніяк”, “Тону”, “Налий мені вина” та інші, а також в рамках всеукраїнського туру презентували новий сингл. Всі глядачі були пройняті шаленою енергетикою виконавців, щирими емоціями та якісною українською музикою.

Нагадаємо, що гурт «Без Обмежень» існує з 1999 року,  отримав свою зіркову славу після виступу на “Х-факторі” у 2017 році. Це один з небагатьох гуртів, який зумів вистояти після багатьох поразок, та полонив українською музикою не лише українського глядача, а і багатьох іноземних – з Європи. Детальніше про творчий шлях, українську рок-музику та політичну позицію – читайте в щотижневій газеті «33-й канал» – ексклюзивне інтерв’ю з вокалістом гурту «Без Обмежень» Сергієм Татчинцем.

Софія Копач