Роблю це тому, бо знаю, що «під занавіс» просовуються десятки рішень ПО ДЕРИБАНУ! Всього, що можна урвати!

Перед цим, я зробила публічні заяви про це на зустрічі із прокурором, начальником поліції, головою ОДА.

Зробила це і на початку каденції та протягом своєї депутатської діяльності! Але – «поголовні договорняки». Зате до мене «приставили» мані-депутата, що виконує вже багато років функції провокатора. Ось саме він і вискочив мені в сесійній залі на голову і наніс тілесні ушкодження навіть не легкої – середньої тяжкості. Зараз кримінальна справа в суді. Але вона не одна, бо цей риго- депутат продовжує погрожувати моєму життю і здоров’ю. Напевно за велику плату. Але таких маргіналів я не боюсь. Я боюсь за тебе, моя багатостраждальна Україно і народ! Бо прийшла віддавати, а не брати. Пішла в депутати після Майдану, в раді якого була, щоб будувати нову справедливу, патріотичну і незалежну державу. Прийшла туди успішним медіа бізнесменом. Після того, як наша медіакорпорація «33-й» вже сплатила державі більше 400 млн. податків і створила 210 робочих місць. Отримавши звання Заслуженого журналіста та здобувши десятки титулів. В тому числі і «Найвпливовішої жінки в ЗМІ України». Була незалежна морально і матеріально.

І що я побачила? А побачила, як групи депутатів, проходячи повз стенд із портретами героїв, які віддали життя за Україну, йшли буквально на крові просувати СВОЇ інтереси та кланів які вони представляють. Які партії? Яка мораль! Люди, які за свої місця у списках принесли пачки «капусти», почали об’єднуватись у більшість, яка, як саранча змітала та змітає все, що бачить : ЗЕМЛЮ, ЛІСИ,МАЙНО громади, прибирати до рук медицину, освіту, культуру! Все!

Навіть кримінальні справи, заведені проти депутатів «порішали», бо були потрібні голоси. Всі знаєте, що особливо замарані взяли навіть моду прізвища змінити! І сьогодні в облраді, підозрюю, що і в багатьох радах країни, вже немає партій, а є проплачена більшість. Часом стала, часом під певний проект! І є маленька але ідейна меншість! Але наш голос, як в партіях так і в раді , як плач Ярославни. Все одно перемагає більшість.

Багато колег тихо самоусунулися. І вже роками не ходять на засідання. Я вибираю інший шлях – публічно виходжу. Щоб привернути увагу на проблеми. Бо від того, чи купують голоси ці депутати за кури, окорочка і т.п. , чи є моральними авторитетами, залежить ваше майбутнє, ваших дітей.

Друзі, якби ви знали, скільки там брехні, всякого болота, продажності і ницості!

І саме це перетворило ради нашої країни в «будинки де розбиваються серця», а чесних патріотів, а приміщення – в зборища всякої нечисті. Я що могла робила до останнього, щоб не зрадити вас і відстоювати ваші права. Тому роблю це зараз, перед закінченням.

Скоро нові вибори! Прошу кожного із вас, вибирайте тих, хто поряд, кого знаєте і бачили в діях. Хто зростав на ваших очах. І тих, кого найбільше незаслужено « мочать»їхні «помийки» і ботоферми.

Я відчула на собі, що це таке, набравши найбільший результат не лише в одній партії, але й області. Корумповані політсили і угрупування, одразу ж почали «мочити» як конкурента. Найстрашніше – що й свої! Щоб не стала конкурентом!

Але я це пережила і переживу!

Тому, що все життя виконую суспільно-значиму місію. Стала першою жінкою в Україні – засновником незалежної газети «33-й канал». Тепер – медіа – корпорації. Я дякую долі і вам, шановні наші читачі, що саме народна газета стала найчисленнішою партією в області. Бо в нас півмільйона читачів! «33-й» входить в трійку найтиражніших видань України. Наша медіа-корпорація друкує 100 інших видань України. Саме тому я та наші колеги і далі служитимемо правді, Україні. Обіцяємо підтримку тим силам і конкретним лідерам громад, які будуть дбати про незалежну, соборну Україну. Її народ.

Сьогодні вийшла і з «Батьківщини», щоб мене і нашу корпорацію не асоціювали з якоюсь політсилою. Для нас тепер всі рівні. А в пріоритетах, Україна та її народ!

Наш колектив протягом 28 років не зраджував своїй меті – служити Україні.

Я залишаюсь з Вами, як і “33-й”, наші любі читачі, співвітчизники, соратники! Всі ті, в кого у серці Бог і Україна! Попереду боротьба! Найпочесніша і найвідповідальніша – за долю України. Єднаймося! Маю честь!

З повагою,
заслужений журналіст України,
співзасновник медіа-корпорації «33-й канал»