Про те, від якої партії йдуть – невідомо. Бо грошей, як кажуть, відмили мішки, але й авторитет посадили через захоплення земель, лісів та набережної.

До 25 жовтня — найзапекліших за всі роки Незалежності виборів до ОТГ і місцевих рад – кожен готується по-своєму… Тому концерти, фірмові торти, продуктові набори, агітки та продукт №1 на всі вибори та кампанії — ГРЕЧКУ – ніхто не відміняв!!!

Тому відоме у Вінниці та області сімейство депутатів вже оптом закупило рекордні 18 тонн гречки та вже фасує крупу у брендові пакети із своїми прізвищами та набридлими фейсами…

Невже ця технологія підкупу бідних пенсіонерів знову спрацює?

– Одні готують для області повний «Квартал» із зірками з телевізора, відосами і торбою обіцянок кращого життя, «но завтра»! Інші будуть корчити із себе «жертву репресій», а насправді — депресій! Але старі досвідчені «пацюки» і «миші» вінницького політикуму вже «засівають» свої округи пакетами із крупами, олією і 3-ма масочками від коронавірусу, бо така нині мода, — розповів один із штабістів впливового у всі часи кандидата. — Але всіх переплюнули ці «Брати» зі своєю «Бригадою»… Бо плювати вони хотіли на всі анекдоти про виборчу гречку! І, не чекаючи справжніх осін­ніх жнив, уже купили на відомій оптовій фірмі у Вінниці 18 тонн китайської гречки… Але пакують вони її, як просмалені «картярі», не по 1 кілограму, а по півкіло… Бо так вийде біль­ше в два рази — 36 тисяч пакетів! Не знаю, чи спрацює ця тактика, бо їхня гречка несмачна і несправжня — КИТАЙСЬКА! І їхні бажання вкотре влізти у депутати, щоб грабувати бюджет і громади, вже у всіх у печінках… Тому в свою партію цю «Сімейку» ніхто вже навіть за великі гроші брати не хоче! Навіть вчорашні друзі та колеги по партії… А ви заморочуєтесь на нових технологіях, інтернетах та хитромудрих «сітках».

Борис САЛІЙ