Він став дуже популярним. Музиканти розповідають, що самі побували на заробітках, тому знають, яка це непроста доля.

«Як поїхав заробляти я до тої Польщі, заробив я «дулю з маком» у пригорщі. Повернувся я додому — тільки одні мощі…» — ось такими словами молодий вінницький гурт зірвав Інтернет. Пісня «Гроші» стала новим хітом про долю українця за кордоном.

– Бо нерідко трапляються випадки, коли заробітчани повертаються з-за кордону без грошей. Когось обманюють, а хтось взагалі прогулює все, що заробляв важкою працею, — вважають вони.

– Нас часто «пробиває» на такі соціальні теми. Відверто кажучи, ми не планували створити вокальний хіт про заробітчан, якось воно само так вийшло. Ймовірно, тому, що ми самі спробували цієї нелегкої долі. Одні хлопці з гурту їздили за кордон на заробітки, інші — в Україні на будівництві тяжко працювали, — ділиться соліст гурту Сергій Сотніченко.

Нещодавно вінницькі «Фан-          фари…» відзняли ще й кліп на гостросоціальну, але драйвову композицію. Як розповідає музикант Сергій, кліп зняли у Вінниці — в районі Сабарова. В локації ідеально відтворили «заробітчанську» тематику. У кліпі фігурують будматеріали, фури, вівці та навіть самогонний апарат.

Софія Копач