А значить, вони її вороги, бо виношують у час війни злочинні плани ось так, деморалізовуючи тил, формуючи 5-ту колону зрадників, завоювати Україну.

Майже 30 років  тому ми заснували одну із перших в Україні незалежних газет у Вінниці, місті, де було 15 відсотків українських шкіл, яке споконвічно вважалось «городом отставніков». А значить – російськомовним містом. І нас усі застерігали: хочете найпопулярніше і найтиражніше видання – випускайте його російською.

Але ми вибрали Україну і її мову. І це не завадило зробити саме україномовну газету «33-й канал» найтиражнішою і народною газетою не лише в області – увійти в трійку найтиражніших видань України. Ми своєю працею довели, що україномовний продукт може бути і найпопулярнішим, і конку­рент­оздатним.

Зараз не треба рятувати російську мову, бо вона лунає звідусіль. Зараз треба захищати українську, вона – фундамент держави Україна.

Любов до України неможлива без любові до її мови і культури. Хто не зумів її полюбити і вивчити, не зможе любити Україну. А значить – служити їй і дбати про її незалежність.

Тому державі в стані війни за незалежність не потрібні ні такі депутати, які не хочуть розмовляти українською, ні керівники. Порадимо їм одне і на виборах, і в повсякденному житті: “Чемодан, вокзал, Росія”. Нас 92,6 відсотка. І це наша країна. Хто хоче будувати і поважати її – наш побратим, незалежно якої він національності. Той, хто не заважає нам її будувати, – просто співвітчизник. А той, хто хоче так боротись проти української мови і культури, а значить, її незалежності, – наш ворог! Хто має такі ж переконання – ЄДНАЙМОСЯ!

Колектив медіа-корпорації «33-й канал»