На щастя, хлопчика знайшли та повернули батькам.

Подробиці вчорашньої події повідоміляє, начальник відділу ювенальної превенції Головного управління Нацполіції Вінниччини Людмила Кузнєцова.

Ввечері, 16 липня, до поліції звернулась вінничанка з повідомленням про зникнення свого 10-річного сина. За словами матері хлопчика, близько другої години дня після конфлікту з братом через планшет хлопчик пішов на прогулянку та додому не повернувся. На пошуки дитини задіяли весь особовий склад Вінницького відділу поліції та Вишенського відділення, орієнтування на дитину було надано усім мобільним та пішим екіпажам поліції та розміщено у соцмережах. Поліцейські перевіряли дитячі майданчики, магазини, місця скупчення людей, розташовані у мікрорайоні, де мешкає дитина.

Через дві години після отримання заяви, оперативник вишенської поліції знайшов хлопчика в дворі багатоповерхівок на вулиці Келецькій. Поліцейські з хлопчиком та його рідними провели профілактичну роботу, щоб у подальшому не виникало подібних ситуацій. Зараз дитина знаходиться вдома з рідними. З початку року поліцією Вінниччини розшукано 220 дітей.

Катерина Шароварська