Нині із 9-ї ранку в умовах карантину через попередній запис мешканці Вінниці та області можуть тут знову здати екзамени на посвідчення водія, зняти із реєстрації чи поставити на облік свій транспортний засіб. А також отримати всі послуги Сервісного центру МВС у форматі Прозорого офісу,я ким славить наша Вінниця.

– Сервісний центр МВС в «Прозорому офісі» на Брацлавській? 85 припинив свою роботу 5-го червня і під час перерви через реорганізацію приймав відвідувачів почали лише в територіальному сервісному центрі на вулиці Ботанічній. В той момент міський голова звернулися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо продовження реалізації подібного цього успішного проекту., – розповіла директор департаменту адміністративних послуг ВМР Ірина Копчук. – І в результаті прямих перемовин Сергія Моргунова з міністром і керівником Головного сервісного центру МВС України Олександром Князюком ми маємо дуже добру новину для автовласників та майбутніх водіїв. Бо територіальний сервісний центр МВС відновив свою роботу у нашому «Прозорому офісі» на Брацлавській з початку липня і вже вийшов на свою звичну потужність у прийомі громадян. Адже головне в його роботі, яку було започатковано ще в 2016-му році… Тому головні його переваги – якість і зручність послуги для клієнта без жодної корупції. Саме такою була наша мета, коли ми відкривали у Вінниці на базі «Прозорого офісу» перший такий в країні центр з реєстрації авто та видачі посвідчень водія 4 роки тому.

До речі, минулого року у ЦНАПі на Старому місті в цьому центрі провели 14 397 реєстраційних дій щодо транспортних засобів, здали понад 4,5 тисячі іспитів на знання ПДР, видали 5 133 посвідчень водія, а працівники експертної служби провели огляд 11 522 транспортних засобів. Щодня сюди зверталися до 80 відвідувачів. І важливо, що після місячної перерви, тут із 9 ранку щодня, окрім неділі знову приймають клієнтів…