Якщо президент Володимир Зеленський своїм розпорядженням звільнив з посади голови Ямпільської районної державної адміністрації Людмилу Олександрівну Майорову ще 15 липня, а йому підлеглий – голова Вінницької ОДА пан Борзов і досі не підписав відповідні документи на її звільнення то що це означає?.. Президента підставили, президентом управляють, президента поправляють на місцях? І хто це робить, які сили, чи стирчать тут вуха Москви, її спецслужб?

Чому вона написала заяву на звільнення? Лише після чотирьох місяців роботи на посаді. Хто її змусив до цього? В обмін на що?

І пана Борзова, і пані Майорову приймав на роботу пан Президент України. Пані Майорова подала заяву на звільнення, пропрацювавши всього 4 місяці, а пан Борзов не підписує відповідні документи про неї, пропрацювавши ще менше часу на посаді губернатора. І де-факто на сьогодні розпорядження президента, що до звільнення Л.О.Майорової не діє. То хто керує країною насправді, що це за сили, чого вони прагнуть?

Якщо ви надієтеся, що на наступному тижні, коли губернатор, сподіваєтеся, буде в Ямполі, це проясниться – то ви глибоко помиляєтеся. До закінчення війни, насправді, ще дуже далеко. Уважно слідкуйте за руками і рухами ворога…

Василь Кізка