Бо 12-річний вінничанин щодня знаходиться на межі життя і смерті.

Ще рік тому він був успішним школярем, та після семимісячного лікування у Вінницькій дитячій обласній лікарні у хлопчика стався рецидив. Батьки вважають, що Дмитра «залікували».

Зараз Дмитрик знаходиться на лікуванні в Києві. Після повного обстеження лікарі ОХМАТДИТ затвердили висновок, у якому зазначено, що теперішній діагноз Дмитра Шилова – невідповідне лікування у ОДКЛ. Наразі хлопчик потребує пересадки кісткового мозку. Операцію не проводять в Україні. Лікування дороговартісне, тому рідні збирають кошти всіма можливими шляхами. Наразі Дмитрик вже прийняв частину курсу хіміотерапії, але фінансові можливості сім‘ї закінчуються. Тому однокласники, вчителі, родичі та близькі просять допомогти врятувати дитину. Адже лікарі запевняють, що шанси на життя ще є! Хрещена мати хлопчика Надія Дмитрієва розпо­відає, що організм хлопчика занадто пошкоджений і потребує ще довгої реабілітації.

– Зараз Діма перебуває у вкрай важкому стані. Дуже погане самопочуття – йому важко їсти. Ми щоденно забезпечуємо його всім потрібним. Але зараз іншого виходу немає – потрібно бити на сполох. Адже це була здорова дитина. А зараз на нього боляче дивитися. Тому просимо допомоги у всіх небайдужих. І віримо, що разом – ми велика потужна сила, яка здатна врятувати невинне дитяче життя.

Реквізити для допомоги: 5168-7520-1040-3411, мама Ганзер–Шилова Ольга.

Софія Копач