Шкіряні накидки, джинси та бандани з черепами – ось такий особливий дрес-код захотіли молодята. Та, попри всі байкерські закони, розпис і вінчання відбулися напередодні за всіма класичними традиціями – разом з дружками та фатою. 18 липня вирішили влаштувати свято на всю Україну, аби зібрати тих друзів, яких рідко вдається побачити. Адже через карантин всі «байкерські злети» відмінили.

Екіпажем більше 100 мотоциклів їхали колоною по центральних вулицях міста під брутальний гул байків. Серед присутніх у колоні були й ті, чий мотоцикл вартував більше 1 млн гривень, тож і подарунки дарували відповідні – валютою. Перехожі та попутні водії були шоковані, але коли розуміли, що це весільний екіпаж, то аплодували та сигналили. Дехто навіть намагався сфотографуватися на фоні байкерів, адже таке видовище незвичне для нашої Вінниці.

Їхали екіпажем більше 100 мотоциклів

На такий особливий прийом – байкерське весілля – молодята витратили більше 100 тисяч гривень. Проте і гості з‘їхалися доволі-таки не бідні. Серед запрошених були і власники приватних фірм, бізнесмени, програмісти та лікарі.

Молодята розповідають, що ідея тематичного весілля прийшла самостійно. Це класний привід зібрати всіх друзяк в одному місці. На запитання, як запрошували, розповідають: «кинули клич по всіх головних у спільнотах», але точної кількості гостей не знали. Тому в ресторані заздалегідь попереджували, щоб запаслися додатковими приборами, випивкою та терпінням.

Наречена Вероніка на мотоциклі їздить лише 4 роки, проте її обранець Ейнштейн – водій з 20-річним стажем. Розповідають, що познайомилися після телефонного дзвінка «Привіт, я заглохла посеред міста».

– У першу чергу нас об’єднала шалена любов до мотоциклів! Ейнштейн – знаний механік у наших колах. Мені дали його номер зна­йомі, коли в мене вперше поломався байк. Я зателефонувала і в паніці заявила: «Привіт, я заглохла посеред міс­та, приїжд­жай!» Після першої зуст­річі спіл­ку­вання не задалося, проте в наступний раз ми вподобали один одного та почали спілкуватися. Мене підкорило те, що він дуже розумна, мудра та водночас драйвова людина. Не вірилось, що я здатна найти такого на всьому білому світі.

Молодята запропонували байкерський дрес-код

Наречений Ейнштейн зіз­нається, що не міг прийти до тями від того, що така молода красуня обрала саме його.

– Коли ми познайомилися, Вероніка ще навчалася в музичному училищі. Молода, амбіційна та нереально красива. Вона сподобалася мені відразу після знайомства, та коли я зрозумів, що симпатія взаємна, не міг повірити в те, що найкраща дів­чина в світі обрала мене. Я ніколи нікому її не віддам!

Молодята зізнаються, що на весілля «для родичів» все ж таки йшли під марш Мендельсона. Проте в цей день відриваються під справжній рок, п‘ють дороге віскі та насолоджуються компанією справжніх драйвменів — байкерів – це найзаповітніша мрія нареченої.

Софія Копач
Фото Олексія БОЙКА